| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

19.11.2023 22:35:34 darinaa

Re: Pečený čaj

Pečený čaj rozhodně nezavařuju, vždyť se to peče při 160 a více C, přendávám hned do sklenic. Vydrží i dva roky, déle nevím, tolik toho nemám.
Základ mám jablka, citron a koření, k tomu buď bobule nebo švestky nebo hrušky. Chuťově i barevně vycházejí nejlépe ty bobule (borůvky, maliny, ostružiny, rybíz). Švestky byly takové rozblemcané a hrušky nevýrazné, ale ono to vše stejně přebije koření, nakonec jsme s chutí vypili vše.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Pečený čaj apo-lena 19.11.2023 7:4
*Re: Pečený čaj Stáňa * 19.11.2023 7:31
**Re: Pečený čaj apo-lena 19.11.2023 8:52
*Re: Pečený čaj Stáňa * 19.11.2023 7:33
*Re: Pečený čaj apo-lena 19.11.2023 10:18
**Re: Pečený čaj Stáňa * 19.11.2023 12:19
***Re: Pečený čaj apo-lena 19.11.2023 13:3
*Re: Pečený čaj darinaa 19.11.2023 22:35
**Re: Pečený čaj apo-lena 19.11.2023 23:3

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.