Re: Neradostna doba
Dekuji za dlouhy prispevek. Ano, v leccem s tebou naprosto souhlasim. Take mi vadi, ze lide ocekavaji od statu, ze se o ne postara, vse zajisti, ze lide chteji vic a vic, ze maji pocit, mit narok na zivot jako v reklame.
Nase rodina treba nezije konzumne a nekdy ziram, jake naroky maji jini. Je to ale vec priorit, m ted momentalne investujeme do rekonstrukce domeku za Prahou, kam si jezdime vycistit hlavu. Ale pod tlakem tedy jsem, protoze rekonstrukce se prodrazuje, takze beru jeste vic prace a pak jsem unavena...
Ano, deni ve svete, valky, klimaticke zmeny, migrace a to vse nezminuji ale pripocitavam do te nalady o neradostnem svete. Moje jedina soukroma pomoc je, ze mam hezky vztah s dvemi divkami z Ukrajiny z nasi skoly, ktere utekly pred valkou a skvele se integruji...
Ano, jsem oslabena, momentalne nemocna, mam pubertalniho syna, se kterym to strasne triska, posledni mesic byl strasne narocny. pracuji ve skolstvi a hodne veci mi systemoc´ve vadi..jsem ale i na volne noze, takze znam obe strany mince...No, potrebuji si odpocnout, snad to bude lepsi.
Odpovědět