| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Zkušenosti s různými výrobky

2.2.2024 13:18:03 Balbína

Re: Římský hrnec

Máme. Teď už používáme zřídka. Ale není špatné. Maso je pěkně šťavnaté.
Před vařením je potřeba hrnec i s poklicí nechat ponořené ve vodě (asi půl hodiny nebo méně?), aby nasálo vodu. Ta se pak při pečení odpařuje. Pekli jsme třeba kuře.
Nesmí se používat jar a jiné mycí prostředky, aby se právě nedostalo do pórů hrnce.
Určitě na webu budou recepty pro římský hrnec.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Římský hrnec Stáňa * 2.2.2024 10:25
*Re: Římský hrnec Begonie 2.2.2024 10:38
**Re: Římský hrnec Stáňa * 2.2.2024 10:52
*Re: Římský hrnec Balbína 2.2.2024 13:18
*Re: Římský hrnec Kaipa 2.2.2024 13:38
*Re: Římský hrnec Yuki 00,03,07 2.2.2024 16:50
**Re: Římský hrnec Stáňa * 2.2.2024 18:21

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.