14.11.2024 18:05:52 Despi
Re: Kdo dělá oslavu?
Pripravy vzdycky zmahaji. A to i ty, kteří to dělají rádi. Ale vetsinou je z toho nakonec vzdy spíš radost než že by člověk nebyl rád. Ta radost ze setkávání je prostě v nás.
Rodina bývalého manžela nikdy moc neslavila. Nejsou na to. Ale vzdy nás pozvali pri nějaké prilezitosti na obed a dort. Já pomohla v kuchyni bylo li potřeba.
U nás se vzdy slavilo. Hodně se potkáváme i mimo oslavy treba s rodiči. Je nás vic sourozenců. 2 z nás mají zahradu.Na oslavách se vždy v létě hrají i hry (s detmi i bez). Beďas, fotbal, zahradní šachy/dáma a různé variace detskych zabav. Hlavně chlapi. Ale nejen. Přes léto se občas i prespí.
Moje deti jsou někde uprostřed. Jsou líní na cestování a pripravy, ale když už se to deje, vetsinou se zapojí.
BM kdysi ochotně slavil a účastnil se. A pri rozvodu řekl že to vlastně nikdy neměl rad (jako milion jiných vecí
). Jeho chyba.
Děláme to tak nejak různě. Švagrová s bratrem nemají rádi když jim do toho nekdo zasahuje. Já naopak uvitam kazdou ruku. Klidně si reknu. Ještě se mi nestalo že by někdo odmitl nebo nepřispěl.
Odpovědět