24.11.2024 17:24:16 Koníček mořský
Re: Co děláte o víkendu?
V pátek jsem procházkovala a schůzovala. Pak udělala těstoviny s vlastním pestem ze suš.rajčat a sklenka bílého. Pak jsem vytuhla u topení, v týdnu mě něco zklátilo. V sobotu jsme s mužem poslouchali na Dvojce Stříbrný vítr s prezidentem Svazu sommeliérů - to vám byla krása. Pak na ČT Všechny velké a malé bytosti - to byla druhá krása - humorné a velmi lidské.
K obědu steak z daňka a zelenina ze zahrádky (pór, mrkev, fazolky, kadeřávek, kapustičky). Po obědě velký nákup do sbírky potravin. Miluju, jak vždycky řeknou: "Tohle všechno ??!!"
A já blahosklonně: "Ano". Ráda nakupuju pro potřebné.
No a doma trochu úklidu, praní, odpočinku. Ke kávě dokument o řece Zambezi. Večer rybičková pomazánka s pečivem a pak StarDance. Poslala jsem něco Parapleti.
V neděli Polopatě, Toulavka a OBjektiv. K obědu štika na kořen.zelenině s gratinovanými bramborami. Po obědě do lesa vybrat vánoční stromek. Pak trošku něco na zahradě. Večer pórková polévka z pórku ze zahrady. A zítra do rachoty. Chce se mi tam čím dál tím méně. Sice mám práci, která mě baví a naplňuje - celoživotně. Ale už bych se raději věnovala tomu důchodu.
Odpovědět