Mně dřív stresovalo, když manžel už v lednu zaplatil zájezd pro celou rodinu na nějaký termín v létě. Od doby co jsem se vrátila z mateřské do práce a první prázdniny bylo hrozný fiasko neb jsme 2x odkládali termíny neb děti měly postupně neštovice a na třetí už jsem věděla, že já prostě nikam nechci a stálo nás storno spoustu peněz. Jsme se na to úplně vybodli a léta už jezdíme na hory i na letní dovolenou, že prostě si v práci v lednu musím naplánovat dovolenou na celý rok. Tři dni před dovolenou (nebo už i v tom lednu si řekneme co asi tak by kdo chtěl nebo koho chceme kde navštívit, a poslední 3 roky většinou jedeme po trase našeho nejstaršího syna, závodí v zahraničí a většinou ho od dubna už vídáme sporadicky)ve středu si řekneme přibližný směr a přineseme tašky a uložíme si oblečení na dovošku. V pátek mrknu co za ubytko je na trase, která se vybrbí a večer nebo v sobotu ráno se jede. Ale já nejsem náročná. S karavanem to má tu výhodu, že pokud není místo nebo se nám nechce už jet dál, zastavíme, vyspíme se, máme sprchu, záchod, jídlo s sebou. Ale nikdy se nám nestalo, že bychom nesehnali ubytování nebo místo na stání.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.