Re: Blažek a bitcoiny
za mne je tak nějak zbytečné chtít demisi vlády cca 4 měsíce před volbami
na druhou stranu je to přesně to, co jsem myslela včera při své "obhajobě" novotného... to, že novotný je hrubý a o někom "nepěkně hovoří", je důvodem k vyhazovu ze strany, a pro dlouhodobé opakování téhož i k třem měsícům vězení (jo, uznávám, je v tom zahrnuto i řízení pod vlivem, nějaký pervitin a tráva, ovšem paradoxně to je vedeno jako vedlejší a vlastně spíš jen jako přitěžující okolnost, místo aby to bylo gró trestu)
a přitom ministr SPRAVEDLNOSTI neshledává nic špatného na přijetí "daru" od zločince... a argumentuje tím, že "beztak by ty peníze byly zkonfiskovány, tak je to fuk"

a pak se ukáže, že polovina vlády o tom věděla a nikdo nejednal? že stanjura blažkovi "říkal, že to není dobrý nápad"
člověk si pak říká, jak je možné, že tolik lidí má tak vadný morální kompas? dělá to s nimi politika nebo politiku mohou dělat jen takto pokřivení lidé? (nejspíš obojí)
stejně jako když nedávno havlíček v rozhovoru v rádiu řekne, že alenka je poslední dobou vulgární, ale to nevadí, protože novotný je ještě vulgárnější

(já měla úplně pocit, že slyším děcko z mateřinky "ale on si začal")
Odpovědět