29.6.2026 15:59:56 Gavašetka
Prezidentova účast na summitu NATO
Je to vedrem, že ti naši politici (Babiš a spol.) už jsou z něj tak unavení, že přicházejí stále s novými překvapeními? Určitě ne, ale možná vedro umocňuje jejich tvořivost. Teď jsem se dočetla, že premiér sice oznámil, že prezidenta do Ankary doakreditovali, ale: „Jsme přesvědčeni o tom, že pan prezident by mohl přehodnotit svoji účast a mohl by prokázat velkorysost a netrvat na své účasti"... Psaly Novinky.cz. To fakt nevymyslíš, každý další krok je dalším překvapením, které by mě fakt nenapadlo.
Prezident má vést delegaci, ale Macinka se vyjádří, že neví, jaký program si prezident domlouvá... Tohle je fakt Kocourkov, ostuda a já jako občan jsem opravdu naštvaná. Naprosto chápu, že vláda může mít x různých důvodů, že chce něco jinak, než to bylo zavedené, že se jim nelíbí, jaký je prezident, ale o tom je politika a diplomacie, aby dosáhli "uměním možného" nějakého kompromisu. Jestli se nesnášejí, což je evidentní, ať zapojí mediátory. Takhle nejdříve všechno rozvrtají a pak se diví. No nic, potřebovala jsem si ulevit

Odpovědět