27.1.2026 14:23:33 Dari79
Re: Macinka vydírá presidenta
osobně bych podala trestní oznámení automaticky.
To, že politici musí snést víc, než běžní občané, je jasné, ale za čárou to rozhodně je.
To, že za zavřenými dveřmi se lecjak kupčí (něco za něco), i to, že otevřeně (tj. v předvolebních debatách nebo ve sněmovně) padají různé věty a různé výrazy, je samozřejmě pravda.
Je pravda, že na Slovensku třeba Fico nebyl ani stíhán (ani nenesl politickou odpovědnost) za "americká k..." vůči pí Čaputové. Těžko si dělat iluzi o tom, že by koalice brala vážně takto "vlastně slušné" smsky.
Tj. bude to - bylo to soukromé, neurčené ke zveřejnění
v žádné smsce není slyšet tón hlasu, tak vážně myšleno to nebylo - "ten tón" si tam každý dosadí, jaký chce - prezident si dosadil zbytečně "tvrdý tón"
v politice je to běžná komunikace - možná přidá, že pokud to teda prezident pochopil jinak, než on to myslel, tak se za to omlouvá, ale vlastně nemůže za to, že on to pochopil jinak, než já jsem to myslel...
stejně si za to může sám, protože za poslední týden nám udělal on to a to a to a to, takže se nemůže divit, že "mi to trochu ujelo" a použil jsem možná o něco tvrdší výrazy, než jsem měl... Ale to už je jen reakce na to, co rozpoutal prezident. Možná jsem se nechal trochu unést...
atd.
No a nebo mu teda včera ten telefon někdo ukradl, půjčil ho v hospodě někomu jinému nebo nějaký virus nebo hacker to psal za něj...
Odpovědět