21.2.2026 17:48:05 TaJ
Re: maturitní ples
Tak ono těch možností může být i víc...syn je ve druháku na velké technicky zaměřené škole, kde je naprosto drtivá většina kluků. Maturitní ples je u nich vždycky spojený se závěrečným plesem třetích ročníků učebních oborů a imatrikulačním pro první ročníky učebních i maturitních oborů. Měli to ve velkém stylu, v Lucerně, se vší parádou. A kupodivu, můj introvertní syn, který nemá rád hluk, nesnáší davy lidí, taneční naprosto nehrozí a se spolužáky se snáší dobře, ale vyloženě kamarády tam nemá apod tak ani na chvíli neuvažoval, že by nešel, dokonce si docela i užil nákup svého prvního obleku a ples dal úplně bravurně, sice netancoval, ale stužkování, atmosféru a celý ceremoniál si užil, odcházeli jsme tedy dřív, nebyli jsme tam do půlnoci, stejně jako jeho kamarád z jiného prvního ročníku, ale fakt se mu to líbilo. Podmínka od začátku tedy byla, že zůstaneme jen na ten hlavní program. A já jsem si původně myslela, že ho na ten ples vůbec nedostanu, chápala bych to, kdyby nechtěl a nenutila bych ho, ale jeho to od začátku ani nenapadlo🙂
Odpovědět