| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dění kolem nás

22.3.2026 8:37:06 Gavašetka

Byli jste na Letné? A jak dojmy jste si odnesli?

Přijde mi, že přiřadit dojmy PO akci k dotazu, zda se chystáte, je nešikovné, tak zakládám samostatnou diskusi. K tomu pár otázek.

Celkový dojem?
Co jste si z demonstrace odnesli?
Bylo něco, s čím naprosto souhlasíte?
A bylo něco, co vám nesedělo?

Mé odpovědi:
Celkový dojem - spokojenost, jsem ráda, že se nás sešlo tolik, že organizace byla výborná, atmosféra taky, celkové potvrzení, že dáváme najevo, že určité konkrétní věci jsou za hranou.

Co jsem si odnesla - ujištění, že je nás dost, že jsou lidi, co nejsou lhostejní a jen nenadávají "v klidu domova". Respekt všem mimopražským. Skvělý Svěrák a skvělý Trojan.

Naprosto souhlasím, s tím, že žádná strana a žádný člověk nebude úplně vyhovovat všem a že je potřeba takto přistupovat k politikům a politice.

A pak tam byly 2 věci v celém dlouhém programu, kde jsme ses manželem shodli, že to nám nesedělo, možná i z osobnostních důvodů. Okamžik výzvy, abychom si podali ruku s vedle stojícím člověkem, jakožto vyjádřením určitého závazku. Úplně chápu, že záměrem bylo dát vážnost tomu, že je nutné to nevzdávat, jen třeba já si to prožívám po svém a vnitřně a nepotřebuju, aby mě někdo k tomu vyzýval. A manžel je citlivý na cokoli podobného, kdy mu kdokoli cokoli říká, že by měl udělat. Druhá věc - když se mluvilo o Natálii Vachatové, tak argument, že její bratr, který žije v Moskvě, obchoduje s tamním režimem. Tak to jsme se zase shodli na tom, že argumentování členy rodiny za minulého režimu jsme si všichni užili až až a nebylo to nic pěkného. Za sourozence ani strýčky nikdo nemůže. Argumentů proti pí Vachatové jakožto poradkyni premiéra by se našlo dost i jiných.

Ale celkově jsem MOC ráda, že jsme tam šli, že jsme si to tam odestáli od začátku až do konce. A Milionu chvilek a M. Minářovi velký dík za to, že dávají nám, kteří nejsme tak průbojní, příležitost se ozvat. Ale bude to dlouhá cesta, ne že ne.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Byli jste na Letné? A jak dojmy jste si ... Gavašetka 22.3.2026 8:37
*Re: Byli jste na Letné? A jak dojmy js... K_at 22.3.2026 8:45
**Re: Byli jste na Letné? A jak dojmy ... Gavašetka 22.3.2026 9:2
***Re: Byli jste na Letné? A jak dojm... Dari79 22.3.2026 9:48
***Re: Byli jste na Letné? A jak dojm... Čumča. 22.3.2026 12:39
****Re: Byli jste na Letné? A jak do... Gavašetka 22.3.2026 14:53
****Re: Byli jste na Letné? A jak do... Gavašetka 22.3.2026 14:53
*****Re: Byli jste na Letné? A jak ... Yuki 00,03,07 22.3.2026 21:59
*Re: Byli jste na Letné? A jak dojmy js... Yuki 00,03,07 22.3.2026 21:55

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.