Re: Co děláte o víkendu?
Anthea na nás zanevřela?
Mám to teď dost hektické. Dnes jsem měla půlden dovolené a mimořádně jsem zavřela počítač opravdu v poledne. Protože jsem dělala z domova, mohla jsem se hned vrhnout na úklid baráku a co se dá stihnout během dvou hodin.
Pak jsem strávila hodinu v moc příjemné společnosti známé, kde jsme probraly všechno možné. Zbytek odpoledne pak v blízkém městě na odložené oslavě MDŽ. Celkově to byl moc hezký den.
Zítra se půjdu projít na hřbitov a cestou naberu kamarádku, která mi bude dělat společnost. Večer u nás hrají ochotníci z nedalekého města.Dnes jsem koupila kytici pro režisérku a ještě dostanou flašku vína (catering dostanou taky, domluvili jsme poměrně štědré občerstvení v hospondě).
V neděli jdu s jinou skupinou známých do vedlejší vesnice na tradiční výstavu a pak na pizzu. Když budu mít štěstí, tak potkám známou se skupinou jejích příbuzných, kteří chodí v neděli lítovat. Udržuje se vlastně ještě někde tento zvyk?
V pondělí mám dovolenou s manželem jsem domluvená, že se zajedeme podívat do termálů v Jelenní Goře. Shodou okolností tam byli včera známí a teď je tam na víkend syn s přítelkyní.
Mezitím zahrada, dům, vaření. A potřebuju sehnat nějakého kejklíře nebo kouzelníka nebo chůdaře na jednu obecní akci...
Odpovědět