28.3.2026 14:29:28 Blanče
Re: Co děláte o víkendu?
Včera ráno jednání na obci, pak na stejné téma ve městě 40 km daleko - snažíme se najít partnera pro neziskovku, ani můj entuziasmus ji nedokáže nakopnout jako udržitelnou. Odpoledne práce co generuje i nějaké peníze, od pěti do sedmi na dílně - běžela tu keramika a my domlouvali květnovou velkou akci. Ráno jsem akorát upekla buchtu. Dneska mám službu na dílně ale s výjimkou dopředu domluveného dalšího jednání s potenciálním obchodním partnerem a syna s vnuky tu není ani noha:-(. Vzala jsem si sem práci ale začíná tady být chladno, asi se seberu a pojedu domů. Jsem nějaká zválcovaná, od vánoc se pořád nemůžu dostat do formy. Takže odpoledne uvidím, v nabídce je bazén s vnukem, práce, úklid domu a knížka a postel. V tomto okamžiku se mi jeví nejpravděpodobněji poslední možnost. Na večer máme lístky na rockový ples ale už jsem je nabídla případným zájemcům, tancovat stejně nemůžeme, manžel je chvilku před operací kyčle, kdybychom se jó dostali do nálady, je nějaký koncert v "našem" klubu. Zítřek obdobný - zřejmě prázdná dílna, jen na dvě je někdo objednaný a jinak práce nebo odpočinek dle momentálního rozpoložení. Jen doufám, že se ráno vykopu proběhnout psy velký okruh, sedím poslední týdny pořád na zadku, max večer zapnu pás.
Odpovědět