22.4.2026 10:45:48 Fern
Re: Jízda po dálnici
Jezdím často po dálnici,máme auto lux.značky a taky velkou krávu,a z důvodu možných pokut využívám dnešní tech.možnosti auta a si tedy nastavuji tempomat na 135km/hod a taky jako ty: když mě předjíždí jiné namakané auta,ok,at si jede,ale taky dost často mě předjíždí či se na mně lepí staré popelnice a to si říkám,že by si měl dát řidič pozor,at se mu to nerozpadne za jízdy!

- no ve skutečnosti to sranda ale není,z česka je prý solidní vrakoviště a takové staré herky nemají na žádných silnic už co dělat,ohrožují nejen sami sebe ale i nás další.
Nejhorší je, když na běžných silnicích,kde je 90ka,si to dost lidí šune tak 70 max. Tohle nebezpečné zdržov.siln.provozu by měli cajti pokutovat úplně stejně jako vyšší rychlost,protože je to stejně nebezpečné a vytváří to velmi nebezpečné situaci,když ostatní se nechtějí sunout jak slimouši a začnou tudíž předjíždět.
Anebo řidiči-slimouši,kteří ještě navíc před každou i sebemenší zatáčkou brzdí, kolikrát lituji že nelze stisknout nějaký knoflík a zepředu z auta by se mi vysunuly nějaké vidle,nabrali to auto a odhodily tam kam patří - do škarpy! At nebrzdí náš ostatní,kteří umíme řídit a jde si hrát radši nadětské dopr.hřiště.
Odpovědět