Já mám rozplánovaný spíš tento týden než víkend

Včera jsme s mužem zašli do kina na Ovce žerou první, moc se mi to líbilo, a jako bonus to bylo doslova privátní promítání, v sále jsme byli sami

Zítra jdu opět do kina, s oběma dcerami, na Ďábel nosí Pradu 2, včetně malého předprogramu, těším se, ta mladší jde s námi prvně, bude to holčičí večer

Ve čtvrtek v poledne vyrážíme za tchýní - dostala místo v DD, takže ji budou stěhovat ze Sociálních lůžek, my musíme jen vyřídit papírování, bereme to jako ohromné štěstí, v tak časný termín jsme ani nedoufali, navíc se to vypadá, že bude mít jednolůžkový pokoj, zo je jak výhra v loterii

A v pátek jdeme tradičně s dětmi na piknik na Petřín, pak procházka k Máchovi a na Karlův most...
V neděli má nejmladší dcera narozeniny, ale to oslavíme jen tak lehce, hlavní oslava bude až později s širší rodinou, spojená s dalšími narozeninami, koncem školního roku a (doufám) synovou maturitou...
Jinak se těším, že se o víkendu pořádně vyspím, včera mi dorazila těžká deka (11,4 kg) a minimálně dnešní noc byla mnohem lepší, než obvykle