30.4.2026 11:10:29 Blanče
Re: Co plánujete na tento prodloužený víkend 1-3 května
Pokud nenajdu nikoho, kdo bude dneska odpoledne nebo k večeru ochotný a schopný mi stáhnout balíček na trase Ostrava - Olomouc, tak dneska výlet do Petřvaldu, možná první letošní IKEA a cestou nějaký nákup. Jinak bohužel ještě stále závěrky. Plus jsem si myslela, že (to jsem teda doufala, že budu mít hotovo) si uděláme na dlouhou dobu poslední pohodový víkend, příští týden už manžel nastupuje do nemocnice. Bohužel "přípravy" jsou horší než jsme si mysleli a začíná pracovat i psychika, včera už ani nevlezl do vířivky, nespí, má opar...Plus dneska nastoupila do nemocnice moje máti, tam to taky bude veselý:-((, tam teda spíš proto, že ona na sebe naprosto kašle, nulová životospráva a pohyb, teď nastoupila na kožní kvůli nehojící se ráně na noze a rovnou vyhrožovala reverzem. Takže já doufám v co nejvíc poklidný pracovní víkend, uvažuju, že bych si v v sobotu vyšlápla alespoň na 15 km na místní pochod. Sice bych raději někam sama, ale nějak to v poslední době neumím, když se s někým domluvím, vypadnu, když jdu sama, vynoří se nějaká práce a já zůstanu sedět na zadku.
Odpovědět