Re: Zrušení koncesionářských poplatků ČRo a ČT
babi, no kdysi v jistém populárním zpravodajském pořadu důkladně povláčeli bahnem moji původní rodinu. Takže jsem ztratila iluzi o objektivitě. Ale budiž, sedli na lep stejnému podvodníkovi. Ale roky mě iritovali co pár let dopisem, že plátce energií(manžela) nemají v databázi poplatníků. Takže jsem vždy zacvakala doporučené psaní s formulářem, že poplatky platíme, ale jsou vedené na mě (rozhlasu to stačilo sdělit jednou). Vyvrcholilo to tím, že manželovi zřídili účet, ale informace o tomto nikdy nedorazila. Přišlo až předsoudní upozornění, že jim dlužíme x peněz (nebyla to úplněhorentní suma, ale pro nás je každá tisícovka podstatná). Ozvali jsme se s tím, že poplatky řádně platíme a opakovaně jsme jim to posílali. No následovala nemilá korespendonce s institucí, která se nic neobtěžovala dohledávat, v 21.století není schopna porovnat své databáze a furt se oháněla žalobou. Měli jsme jiné starosti a na tohle nebyla energie. Radši jsme to zaplatili,účet zrušili a důrazně upozornili, ať si laskavě někam zaevidujou, že na téhle adrese je jiný odběratel a jiný plátce poplatků a vícekrát s tím neobtěžujou.
Odpovědět