"buhozel jsem si otevrela i komentare pod tim a padla na mne tezka trudomyslnost. Nepripraveny sok.."
jerry, já mám skoro pocit, že ty komentáře jsou naopak ukazatelem, jak to celé funguje... těsně po "akci" totiž vyznívaly komentáře téměř všechny proti macinkovi, téměř se nedal najít jediný souhlasný... ty souhlasné začaly přibývat téměř geometrickou řadou až se zpožděním a "překvapivě" je v nich použito často dost stejných sousloví, stejných frází, takže to tipuju na "hromadnou výrobu", na kterou se pak nabalí pár reálných lidí... a jako pozitivní vidím i to, že tentokrát i vládní politici dávají od macinky a klempíře ruce pryč a dokonce je kritizují... na druhou stranu to celé považuju za kouřovou clonu a čekám, co všechno se mělo za tou clonou schovat
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.