31.7.2026 17:51:16 Gavašetka
Mohli byste pracovat pro bulvár?
Téma mě napadlo v souvislosti s tím, jak bulvár žije často z neštěstí druhých lidí + k tomu dodá "informaci" typu jedna paní povídala. Vlastně nad tím přemýšlím v souvislosti se smrtí Pavla Jungwirtha, stačilo mi vidět jen pár titulků nebo vyjádření na internetu... Má to dvě rodiny: jednak, co je vlastně ještě "novinařina" a pak popuštění stavidel lidových komentátorům, kteří jako by věděli, co se stalo, co kdo měl za problém, co by kdo měl nebo neměl dělat atd.
Jak noviny tohohle typu nečtu (ano, občas jsem nahlédla, ne že ne, ale spolehlivě mě odradilo, že tam jsou hlavně obrázky a málo textu

), tak si ani neumím představit, jaké to je, být tam novinářem. A je to vlastně novinařina podle nějakých profesních standardů? To by možná věděla Monty, ale tu už jsem tu dlouho neviděla. Čímž nechci říct, že někdy i ten bulvár může odhalit třeba nějakou politickou kulišárnu.
Kdyby dobře platili a vás novinařina bavila, mohli byste být novinářem v bulváru?
A pokud bulvár čtete, tak co vás tam láká?
Jo, ještě si uvědomuju, že občas, když jsem na Valašsku, tak kouknu do lokálního Jalovce, což je podle mě takový místní malý bulvár, ale možná by mi oponovali.
Odpovědět