21.11.2005 16:04:13 Anděla
Re: Re:Pro ktere jednorazove pleny jste?
Když čtu tento příspěvek, vzpomínám si na moji dceru, která - ačkoliv jsme ji nijak nenutili ani "nemučili" sezením na nočníku, neprováděli žádné akce, týkající se opakovaného sezení na nočníku dlouhou dobu - si v necelých 15ti měsících obvykle sama přinesla nočník a sdělila, že chce "ee" a skutečně, když jsem jí sundala plenku a posadila ji, podařilo se. Tak to trvalo určitou dobu, už to vypadalo velice slibně, jenže.. narodil se bráška, když jí bylo přesně 15 měs. a nastal kolotoč, kojení apod. A dcera přinesla tehdy opět nočníček, pravila ee - já jsem ji hned nesvlékla a neposadila, protože jsem kojila a neměla jsem to srdce miminu kojení přerušit - a dcera se počůrala a přestala na určitou dobu nočníček nosit. Začala zase asi po dalších třech měsících a poté už byla bez plen ve věku zhruba rok a půl, aspoň tedy přes den. Tehdy byly pleny hadrové,žádné papírové, neměla jsem navíc ani automatickou pračku a tudíž jsem to přivítala, byla to úžasná úleva, neboť po dobu těch tří měsíců jsem měla pleny od dvou dětí a denně máchala ve vaně a vyvářela na sporáku.. Pak už jsem jí dávala pleny jen na noc a i ty brzy nepotřebovala.
Odpovědět