Dobrý večer. Ja mám 3letého Filipka. Také jsem bohužel poslouchala "sousedku". Zbyl z toho jen oči pro pláč.Vydržela jsem ho trápit celý týden a pak jsem už jen čekala na boží trest. Asi jsem v čas pochopila, že na to musí přijít asi sám. Můžete mi věřit, nebo ne. Ale stal se podle mě zázrak. Filípek si jednou pomáčel všechny kalhoty a když začal chodit jen v blůzce, sám se posadil na již dávno připravovaný nočník. A pak nám přišel oznámit , že čůval. Od té doby asi na 24-26měsících začal ze dne na den chodi bez plen a sám si říkal na nočníček. V noci to pak přišlo samo,že po koupání na noc plenu Ne a na postel jsme dali igelit. Ovšem,že se někdy stane nehoda,ale to tak 1 za měsíc. Důležité je,že si sám řekl ,kdy je připraven to odložit a opravdu si dát pozor. Stačí mít otevřené srdce a důvěřovat v sebe samu,protože a jelikož vzešli přeci jenom z nás.Hodně pevné nervy a hlavně úsměv na rtech. Vždyt se to teprve učí. Pevné nervy přeje mamka Silvik
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.