8.7.2003 13:44:07 Evča - 27, holící se
Holení podpaždí a venušina pahorku
Zdravim ! Beru v potaz, ze kazdy ma jiny vkus, ale pripada mi krajne nechutný, když jedu autobusem a vedle me ženská jako lusk, tričko bez rukávů .....a kdyz zvedne ruku, tak by mě omylo .... prales hadra. Nezlobte se, ale to je fakt hnus ! O nelibém zapachu ulpívajícím na této "ozdobě" ani nehovoře. Co se týče rozkroku, holím se od svých cca 15let. Nejdříve jsem to viděla v jednom časopise, pak jsem to zkusila na sobě a dnes už si nedovedu představit, že bych byla dole neupravená. Už ani nevím, jak "dole" zarostlá vypadám. Jsem brunetka, takze pořádnýho porostu nejsem, bohužel, ušetřena. Neholím se celá, ale zejména spodek (stydké pysky) úplně a nahoře nechávám jen malou čupřinu. Myslím, že je to sexy, moderní a hlavně se žena cíti dobře. Upravuji se nejen kvůli mého manžela (se kterým od svých 15 let chodím), kterému se "upravená mušlička" zamlouvá mnohem více, ale hlavně kvůli sobě a mému dobrému pocitu ! Také, když jdu na gynekologickou prohlídku, myslím si, že je to estetičtější a lékaři se pravděpodobně v "terénu" lépe pracuje. Kromě toho, je to ideální tip na erotické hrátky pro dvojice, manžel mě často holí sám a většinou to končí krásným milováním. Nikomu to nenutím, ale přece jen žijeme ve 21. století...a když vidím mladou, pěknou, ale neupravenou až zarostlou holku, říkám si "potěš panbu" ....chudák, kdo to musí mít v posteli vedle sebe ....
Je to jen můj názor...tak doufám, že mě neukamenujete.... Jinak díky za založení této diskuze, myslím, že něco takového tady chybělo ! Pěkný den přeje všem Evča
Odpovědět