Re: holim si prirozeni a pripada mi to normalni ....
Já s Anettiným názorem taky nemůžu souhlasit. Teda - plně souhlasím s tím, ať každej dělá, co je mu příjemný, rozhodně bych holení neodsuzovala jako Můza. Ale já když jsem byla jednou oholená (kvůli operaci), bylo mně to VELMI nepříjemné, připadala jsem si prostě divně, nepřirozeně, nepatřičně... Možná to souvisí s tím, že i v jiných věcech patřím mezi "přírodnice", takže se třeba ani nemaluju, nedovedu si představit, že bych si třeba barvila vlasy... Manželovi se líbím tak, jak su, mluvili jsme o tom a rozhodně by si nepřál, abych se holila - i on z toho byl tenkrát nesvůj. Občas se bavíme třeba i o tom, kdo se komu z nás líbí, a kamarádka, která má (od přírody) úplně holé nohy, se mu (mimo jiné) právě proto nelíbí.
A perlička - bavili jsme se o tom ještě s jedním společným kamarádem, kterej prohlásil totéž - nic neholit! - a dal k lepšímu historku o tom, jak začal chodit s kolegyní, a když došlo i na intimní hrátky, s hrůzou zjistil, že je ÚPLNĚ vyholená - připadal si prý jak pedofil a měl co dělat, aby se vůbec nějak předvedl a neztrapnil. A dokonce se s ní kvůli tomu rozešel - vůbec si prý nedovedl představit, že by NĚCO TAKOVÉHO byl ochoten absolvovat ještě jednou!
Takže skutečně ne všichni muži mají stejné názory a stejný vkus - naštěstí :-)!
Žaba
Odpovědět