23.4.2004 18:31:43 Sylvie
Re: holim si prirozeni a pripada mi to normalni ....
Podle myho holky, ktery se neholi se stydi se oholit, jsou prilis cudny, stydi se, ale kdyby to jednou zkusily, uz u toho zustanou.
:o) Annett, nestydím se, vyholení jsem zkoušela, ať už úplné nebo "do obrázků"... ale nevyhovovalo mi to, nezůstala jsem u toho. Je mnoho důvodů proč, jedním z nich je například i to, že přirozeně holé jsou buď staré babky nebo naopak malé holky - no a já se svýma nulkama (:o( s každým dítětem mám prsa menší a menší... a to ještě plánujeme třetí, to asi budu mít už "mínus jedničky") si připadám jak dítko těsně před pubertou... Další důvod - připadá mi to šíleně nehygienické. Občas jsem se vyčůrala a musela se letět osprchovat, protože ehm ehm, no, měla jsem mokré i nohy :o) No a našlo by se toho i víc, tohle asi byly takové ty největší důvody, proč já ne - i když jsem to už zkusila a to opakovaně. Proč opakovaně, když mi to nevyhovuje? Manžel si občas zahraje na dolního kadeřníka a je to moc fajn ;o) Ale kdyby se z holení stala každonenní rutina, šla by romantika stranou... :o)
S.
Odpovědět