| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

Pecene zemiaky

Zemiaky umyjeme a rozkrajame na platky hrube cca 2 cm, alebo mensie zemiaky na polovicu. Ulozime na plech a pecieme aj so supkou pri 150 st.C, kym povrch nie je do zlata. Po upeceni este teple potrieme maslom. Kazdy si dosoli podla potreby. Vyborne je to podavat s kyslou kapustou. Taketo zemiaky sa daju pripravit aj vonku na otvorenom roste a mozu byt ako chutny a zabavny obed.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Pecene zemiaky Jan Gasper, Zilina, 4 deti (0 az 8 rokov) 5.5.2000 19:48

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.