dělám v kanceláři, pracovala jsem v reklamní agentuře ale teď dělám záskok za mateřskou za jednu holčinu, která pracovala v jednom z našich doplňkových provozů te´d jsem se do toho zamotala :-) prostě jsem kancelářská krysa na dobu určitou :-) od konce roku budu hledat nějaké místo nejlépe ve státní správě musím to pořešit .... o úklidu no commnet uklizený pokojík vydrží asi tak 5 minut .-)) spíš se soustředím na to , aby mi nedělal binec ještě ve zbytku bytu , u sebe ať si dělá co chce :-) a jednou za týden mu udělám letecký den toho největšího bordelu a musí to uklidit , jinak se nevzrušuju a zavírám dveře :-) jak jste na tom s domácími pracemi ?? romča musí vynášet koš, vyklízet myčku a luxovat ... při velkém úklidu zapřáhnu vždycky celou rodinu jo a ještě na kapesné jsem se chtěla zeptat :-) dáváte ? a kolik ?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.