Re: Pro Martinu
Marti,
nic si z toho nedelej - vzhledem k nasim "hadkam", kdy ja jsem naprosto neomylne presvedcena, ze nas potomek bude konecne uspesny umelec s krehkou dusi (me - celkem talentovane pisatelce- ani moji mamince - neskutecne talentovane malirce se to nejak nepovedlo) - muj manzel se tesi, ze nej vychova zavodnika Formule 1 - bude nas potomek urcite chemik pripadne geneticky inzenyr - nebo tak neco co nam obema je na hony vzdaleno.
Jinak jsem taky obeti okolnich lidicek, kteri me neustale chvali jak dobre vypadam a ze to bude na stoprocent klucik!
Hlavnim kriteriem je pro ne fakt, ze mam brisko hrozne dopredu, takze idkyz mam saty na telo a stojim zepredu, tak mam stale pas a tudiz neni vubec videt, ze jsem tehotna - za to z profilu to skutecne nelze prehlednout!
Take je fakt, ze pokud vybiram kojenecke oblecky nejak tihnu k modre...ani nevim proc!
Dalsim pry jasnym typem dle me tety je (omluvam se za tu indiskretnost) to, ze u chlapecku se vice zvetsuji dvorce a bradavky hodne tmavnou! Coz u nas by taky vychazelo!
No takze suma sumarum budeme mit stopro holku!!!!!!!!!!!!!!!To abychom potvrdili - jako spravna vyjjimka - vyse uvedena pravdila...
My jdeme na UZ kolem 1.7. a rict bychom si to chteli nechat - to proto, abych se mohla vrhnout na skutecne nakupy!
Tak uvidime!
Zdar Vasemu matematickemu geniovi s vasni pro fotbal (to abyste se nehadali...)!
Petra & nas maly Van Gogh(ova)
P.S: me osobne je jedno co to bude - halvne, ze to bude zdrave!Proste asi jako kazde mamince:o)
Odpovědět