pro Martinu, která má stejně staré "mimi"
Ahoj Marti,
podle toho, že zde čtu i některé Tvé příspěvky tak předpokládám, že se máte i s mimčem dobře a stále chodíš do práce.
Já jsem to v práci včera musela v poledne zabalit, protože jsem měla od rána nepříjemné bolesti břicha. Doma jsem to zaspala a protože se miminko ozývalo svými pohyby tak jsem ani nepanikařila doktora. Vím, že mám problémy s tračníkem a slepákem, takže se k těmto bolestem už stavím trošku s nadhledem. Dneska jsem pro jistotu dorazila až odpoledne a cítím se celkem dobře, ale hlavně mám skvělou náladu z výsledků amniocentézy - JSOU V POŘÁDKU! Takže se nám vyplatilo věřit a zbytečně se tím netrápit. Příští týden se ještě těším na ten podrobný UZ u Apolináře.
Jinak jsem se na základě Tvého doporučení vydala do Dětského domu podívat po lacláčích - kraťasech. Sice je neměli ( už jsem obešla snad 10 obchodů a prostě se to snad ani nevyrábí ), ale odešla jsem s nádhernýma těhotenskýma plavkama. I manžel z nich byl unešený. Jsou dvoudílné - kalhotky a takové jakoby tílko do áčka, které obepíná prsa a decentně zakrývá bříško. Stály sice docela dost peněz, ale prostě jsem je v tom obchodě nemohla nechat.
Takže díky za typ a měj se hezky.
Jitka
Odpovědět