11.9.2006 22:36:53 Štěpule & Štěpán 9.11.2001
Re: Před školkou
ahoj Honey, no, zůstávám na stejném místě, akorát se Minutky reg. prodlouží o pět minut na osm. Teď jsou dlouhé "jen" tři minuty a taky "rutina". Bude to mnohem víc práce, víc lidí pod sebou. Taky si říkám, že je to svým způsobem výzva zkusit si něco nového, ale zároveň si to neumím zatím moc představit. Je to něco, co jsem ještě nedělala. Taky mě štve, že ani jeden den nemůžu se Š. jít třeba na nějaký kroužek nebo jen tak prostě být s ním. Vidíme se ráno, pak ho teda vyzvednu ze školky a dám mámě, ale vidíme se pak zase kolem šesté, kdy vařím atak. Tak si maximálně užíváme víkendy. V sobotu byla na Letné věžojáda - DDM ukazoval, jaké kroužky je možné navštěvovat. Bylo to bezva, děti obíhaly stanoviště a soutěžily. Je tam kroužek pterodaktylus, to by se malýmu moooooc líbilo, on ty dinosaury miluje, doma čteme i odbornou literaturu. Jenže je to od 9 let, tak kdo ví, co bude za čtyři roky...
Jinak sláva, Štěpán je ve školce úplně v pohodě, dnes ráno odcházel natěšenej, stejně spokojenej vypadal i po o. Tak jsem ráda.
Š.
Odpovědět