10.10.2006 19:44:13 honey
Re: Pětiletá prohlídka
No Marietto, vy jste se do toho pustili :)) MOC gratuluju!!!!
Díky za popis prohlídky, zrovna dneska jsem na to myslela, že budu muset Adélku objednat, aspoň vidím, že to není nic hrozného.
U nás bude určitě problém s logopedií, už mne na to zase upozorňovali ve školce, jako že o tom nevím .... přitom jsem je na to hned na začátku upozornila.
No ale zase jsem se (na svůj dotaz) dozvěděla, že Adélka je hodně divoká a že má "kázeňské" problémy ..... kristepane, a to je jen školka .... jsem zvědavá na školu. Ptala jsem se, jestli je to na psychologickou poradnu, tak se zděsili, a říkali, že to rozhodně ne. Tak aspoň něco :) A ještě je prý milá, dobrosrdečná, ráda pomáhá, ale zlobí .... no já vím, že to není svatoušek, ale na druhé straně to vidím jako pozitivum, že nebude zakřiklá jako já a nebude mít problémy se sebeprosazením, to řeším v práci dnes a denně .....
Ale jinak jsem (zatím) s touto školkou spokojená, dětem se tam hodně věnují a mají hodně aktivit, zrovna zítra jdou do Muzea hraček. Jsem moc ráda, že tam A. půjde s učitelkami, protože od nich nebude chtít, aby jí tam něco koupily :))
Pro Pražandy dávám tip - na Letné je až do půlky listopadu cirkus Berousek :) Kolegyně tam už byla, chválila program a stan je vyhřívaný :)
Odpovědět