Re: Pětiletá prohlídka
Ahoj holky,
zdravím z nového bydliště, už 3 týden bydlíme a zatím jsme nadšení. Tedy zatím se zabydlujeme, já pořád něco hledám a pak to dávám na jiné místo, asi to bude ještě chvíli trvat než se tu budu cíti úplně jako doma. Děcka mají konečně každý svůj pokoj, Jessica už ho fakt potřebovala, už je z ní pubescentka a vyžaduje soukromí, momentálně má na dveřích obří plakát na němž stojí : Honza má přísný zákaz vstupu!!
Pětiletá prohlídka nás teprve čeká a já úplně zapomněla na to očkování, no to bude asi horor..
Jinak o tom, že by šel Honzík už teď do školy neuvažujeme, sice taky umí sčítat a odčítat do 20, zná některé písmenka, je celkem dobrý v malování a taky je dost zručný (z lega poskládá super věci, já bych je nezvládla ani podle návodu), ale myslím, že by neměl šanci tam ani jednu hodinu usedět a o udržení pozornosti ani nemluvím. Myslím, že když pujde v 6,5 letech tak to bude akorát.
Pár dárků k vánocům už jsme koupili, k narozeninám dostane lego. Štěpánko, malý má autodráhu od loňských vánoc a docela si s ní vyhraje, sám si ji poskládá, my mu jen zapojíme ty čudlíky na ovládání a taky miluje vláčkodráhy už v létě si jednu vybral a psal o ni hned Ježíškovi tak tu ještě dokoupíme. Nijak to letos přhánět nebudem, chceme si koupit psa tak to bude hlavní dárek pro nás pro všechny. Jen se rozhodujeme mezi labradorem a irským vlkodavem, tak jestli s nima máte zkušenosti, tak mi je napište, díky.
Mějte se hezky a buďte zdraví!!
Odpovědět