Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla.Tata mi vcera odletel.Byl tu jen na tri tydny ,tak jsme se mu snazili venovat jak to slo.Dokonce jsem ho vytahla na prodlouzeny vikend kempovat.Myslim ,ze se ta navsteva povedla.
Jinak zari je pro nas vsechny velka zmena. Saffi zacala kindergarten.Zatim vse klape a libi se ji tam.A mne se libi jejich ucitelka.Maji ve tride pouze 11 deti coz je pohoda a chodi jen na dopoledne.Andre zacal take ucit.Takze rano vsichni vstavame a zvykame si na nejaky rezim.Nejvetsi problemy to asi dela me nebot nejsem zrovna ranni ptace
Ja ziji ve Vancouveru a co se pocasi tyce se mi tu moc libi.Je pravda jak psala Nelie, ze tu v zime hodne prsi ale ja radsi dest nez mraz.Leto mame krasne a jeste zacatkem zari kdyz tu byl tata tak jsme se koupali v oceanu.Pak se to zatahne a s mensimi prestavkami prsi az do jara.Je to tu pak krasne zelene.Ne kazdy ale tu zatazenou oblohu snasi dobre.V zime se da vyjet na hory, ktere se tyci nad mestem a lyzovat.Tam je snehu dost.Ve meste si ho ale moc neuzijeme kdyz nejaky napadne tak to hned roztaje.
Odpovědět