26.9.2006 14:22:38 Emmina
Re: Sears,
Sears, ted zijeme v Pensylvanii, cca 45 min. on Philadelphie a cca 1 a 15 min
od New York City. Jsou tu opravdu nadherna rocni obdobi, zima velice mirna, i kdyz mame casto i snih, slunickova, zadne blato jako v Praze, sucha (coz ja rada), leto zacina uz v cervnu a konci v puli zari, je vlhke, coz ja moooc rada (jsem trochu astmatik a vsechny neduhy jsou vyleceny), jaro a podzim naprosto nadherny. V PA je strasne lesu a ty barvy? Nadhera.
Mesto Allentown (kde zijeme) neni sice nic moc neb je plne nepracujicich Hispancu, kteri obsadili cele centrum, ale hned kousek od nas jsou Pocono Mountains a spousty malebnych mist, napr. Moravany zalozeny Bethlehem, Amish county,...
Jeste k te definici Permanent Resident. Ja jsem si ted chtela zjistovat nejake informace a tak me napadlo, ze se vlastne muzu zeptat vas. Jak je to s cestovanim ven z Kanady? Budu moct cestovat do USA jakozto novy permanent resident? A budu moct vycestovat hned jak se v Kanade objevim (pry mi daji visum do pasu, pristi tyden to jedeme zarizovat)? Predpokladam, ze si hned po prijezdu musim zazadat o Sin # (nebo jak se v Kan. jmenuje social security #?) , je jeste neco jineho? Jak dlouho trva vydani Sin #?
Moc diky.
Odpovědět