Re: Nový týden
Ahoj,
tak karneval je úspěšně za námi, vlasy nakonec měla princeznovsky rozpuštěné, protože nutně musela mít závoj a ještě korunku, takže z baletky byla stejně princezna a navrch ještě s kouzelnou hůlkou. No byla spokojená.
Škoda že babičky nevyšly, do prázdnin by to opravdu cenu nemělo, to je jasné. Ale z neštovic si nic nedělej Honey, třeba omládneš, ber to z té lepší stránky. Na ten pracák bys asi ale měla už kvůli pojištění, ne ?
Náš táta - Herodes - dnes ráno tak neopatrně přikládal do kamen, že si Betynka popálila ručičku. Přiskočila prý a chtěla přibouchnout dvířka. No já nevím, nechci zas pomlouvat chlapy, já ale přikládám asi o 90% víc než on a nikdy se žádnému dítku nic nestalo a obě se drží dál. Kolem kamen máme samozřejmě ohrádku, ale když jsou dvířka otevřená, tak se dosáhnout dá. Naštěstí tam nemá puchýře, ale pořád si to šudlila a tím pádem řvala jak tur, tak jsem jí to musela trošičku přelepit i když se to krýt nemá. Ale už je to dobré. Jinak jsme taky už delší dobu zdraví (jdu zaklepat).
D.
Odpovědět