27.2.2007 22:43:16 Štěpule & Štěpán 9.11.2001
Re: Nový týden
ahoj, Honey, možná se k tobě brzy přidám a půjdu na pracák taky! V práci mám už několik dní nervy, od čtvrtka mě čekají velké změny, nedovedu si je ještě te´d představit, ani vedení není jednotné. Do toho navíc přecházíme na jiný systém zpracování dat, nikdo to tam ještě neovládá, všichni se to učíme za pochodu, panuje velká nervozita, dnes se objevil zádrhel, nejprve jsme to řešili v klidu, ale pak už jsme zvyšovali hlasy. Já teda bohužel nejsem ten typ, co se od něho kritika odpinkne, já si asi věci beru víc osobně, takže jsem z toho měla depku. O to víc proto, že jsem byla obviněná z něčeho neprávem, což se o chvilku později ukázalo /a omluva kde nic tu nic/ a navíc jsem byla, opět neprávem, obviněna z toho, že na někoho něco svaluju - takže z toho mám takovýhle dojem: a´t už se něco stane nebo ne, můžu za to já a ještě to, já svině, svaluju na druhý. Pardon, že to píšu takhle, ale nemůžu jinak. Takže jsem večer říkala mámě - právničce, a´t mně připraví výpověď. Naštěstí Michal ve čtvrtek nastupuje do nové práce, takže ten pocit, že musím být v práci, protože žijeme jen z mých peněz, nemám. Výpověď nepodám hned, ale počkám až po těch změnách. Michal mi tvrdí, že si to "sedne", já si už nejsem jistá.
tak jsem se vám hezky vykecala...
Š.
Odpovědět