Ahojky děvčátka, no u nás se ještě dokašlává,no a u mě se z toho vyklubala parádní angína,kvůli které jsem musela i odstavit Ferdíka-mám antibiotika,která při kojení nejdou.Ale už jsem s dr.nesmlouvala,beztak jsem měla v plánu končit,tak to naše odstavení urychlilo:-).Dnes je to 3 dny,co nekojíme a už docela dobrý s Ferdíkem,sice ještě na mě zkouší žebrat,ale už se nevzteká... Takže jsme moc nechodili ven,počasí stejně stálo za houby,Mája tedy byla už čt+pá ve školce a vyzvedával strejda a babička. V pondělí jdeme zase na další vrtání 2 zoubků Marušky,to zas budu nervozní,navíc už ví,co ji čeká,tak to bude asi o to horší... Tak hezký víkend všem!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.