12.5.2004 13:01:12 Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02
Re: Re: Jarní pozdrávek
Ahojky holky!
Pavlí, ta besídka musela být super! Fakt už se moc těším na fotky! :)
Ferdulko, vy si teda užijete s tím zubařem :( A to měla Maruška ty zoubky fakt v takovém žalostném stavu, že se musely plombovat? Chuděrka teď bude mít stres ze zubaře, jen tam vlezete :( Oni jí ty zoubky bolely? Víš, říkám si, že to je docela pro toho prcka záhul, když za rok nebo dva jí narostou nové.
S tím bříškem teda vůbec nevím :-/ Mám s bolavého bříška taky špatný pocit. Většinou si to ty děti nevymýšlí a nemělo by se to podceňovat - tím samozřejmě nemyslím, že bys to podceňovala!!! :) Ještě tak, kdyby to bylo jen občas a třeba před nějakou akcí (školka, zubař, nemoc...), ale že to je takhle..., to fakt nevím. Možná bych jí nechala vyšetřit - kdyby ta homeo nezabrala. Každopádně tedy držím palečky, ať je to jenom nějaká prkotina!
Tak to je super, že jsi malého tak bezproblémově odstavila :) a že Ty jsi fit! :)
Já Barunku kojila víc jak 27m a už jsem myslela, že jí budu chodit dávat cucnout ještě do školky :), ale pak najednou ze dne na den nechtěla. Já jsem vlastně ani nijak neusilovala o rázné ukončení, kojila jsem jí jen po ránu a to vlastně bylo pro mě příjemné, protože ona za mnou přišla do postele, přitulila se a mohly jsme ještě 10min ležet :)
Terka se taky odstavila sama, sice ne den ze dne, ale prostě už pár dní si jen pár sekund cucla, pak některé dny nechtěla vůbec, tak jsme to ukončili. Jedla obrovské množství jogurtů, tak jsem neměla obavy o přísun vápníku, ale teď už mi sní max. 2-3 jogurty denně a mlíčko tekuté vůbec nechce :( Tak nevím, jestli jí to stačí?
Odpovědět