24.5.2004 8:54:34 Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02
Re: Jarní pozdrávek
Ahojky holky,
tak nevím, jestli bych neměla ten jarní pozdrávek vyměnit za zimní, slušelo by se to v tomto čase sice přepisovat na letní, ale příroda si bohužel myslí opak :((( Já, která tak miluju léto, jsem z toho špatná!
Dokonce to v týdnu vypadalo, že se prvně vykoupeme v bazénu, ale nebyl čas a teď je mi to líto, nevím, jestli by se nám ještě někdy podařilo se vykoupat dva dny před sněhovou bouří a nebýt otužilec, chi chi.
Víkend jsme měli plný akcí, vlastně už od pátku, kdy se slavili narozeniny a svátek mojí mamky, bylo plno akcí. O víkendu přijela moje kamarádka z dětství, která čeká v srpnu vytoužené miminko, na které hrozně dlouho čekají. Včera jsme byli dopoledne na zpívající fontáně a myslím, že až za pár let ukážeme fotky ze 23.5., jak poletuje nad fontánou sníh, tak nám to nikdo nebude věřit :)
Pavlí, jaká byla Bambiriáda? Nezmrzli jste? U nás byla Bambiriáda v bazénu, každý odplaval 25m a plavala se štafeta po takovýchhle úsecích.
Teda logopedku obdivuju! Martin má dva bratry a kolikrát jsem obdivovala jejich mamku, jak to zvládla bez zbláznění :))) Domácnost se samými chlapy si neumím představit :)
Držím palce, abyste na tu logopedii nemuseli chodit moc dlouho, Vojtík je určitě šikulka, v tomhle věku už se děti umí docela snažit a nestydí se už tolik, tak to určitě půjde rychle!
Barunka zvládla "r" strašně rychle. Už dlouho ho uměla, ale moc ho nepoužívala, pořád jsme jí museli opravovat, aby neříkala luka, ale ruka a pak prostě jednoho dne to už všude říkala bez opravování. To opravování trvalo asi týden."Ř" už šlo pak rázem, když už děti ví, jak zvládnour "r", tak "ř" už je sranda, to je teda aspoň moje zkušenost. "Ř" teda Barunka nezvládá 100%, ale umí ho, jen teď bude chvilku trvat, než se ho taky naučí všude dávat automaticky.
Ferdulko, tak to vypadá, že Maruška má to bolavé bříško ze školky. No, na jednu stranu dobře, že se přišlo na původ bolení, ale zase Tě to určitě trápí je ze školky tak deprimovaná. Myslíš, že jí vadí to dojíždění nebo školka samotná? Ale vlastně, školku jste stěhováním neměnili, tak asi to dojíždění, co? A musí nějak extrémně brzy vstávat? Musíš jí do školky budit? Jak to vůbe dopadlo, vzali Ti jí od září do školky k vám? Jestli už jsi to psala, tak se omlouvám!
Pomáhá homeo na ten Ferdíkův ekzém?
Terce se v týdnu objevili klasický ložiska pod koleny a na předloktí :( A já si tak myslela, že Baru má citlivou pleť po mně a Terka, že bude těchto problémů ušetřena. Barunka (ťukyťuk) má ekzém v klidu, ale v miminkovském věku jsem si musela dávat hodně pozor, co jí, v čem jí vykoupat, co jí oblíct, namazat... U Téry do teď problém nebyl, začala jsem jí hned mazat Excipialem a vyrážka vyschla a vyloupala se, tak se budu modlit, aby se to nevrátilo. Teoreticky by to teď na léto mělo být lepší, tak snad...!!!
Na léto žádný extra plány nemáme, Martin nastoupil v květnu do nové práce, tak na dovolenou stejně nebude mít nárok, tak to vidím, že pojedeme max na pár dní kousek odsud k bratránkovi na chatu. Je tam skvěle - suchý záchod, není tam ele, voda ze studánky :)
Za 3 týdnu pojedu s holkama s Babince na týden do Zlatých Hor v Jeseníkách. Pojedu jen s holkama, tak teď řeším, jak se tam dostanu, od nás je to 500 km a to si autem určitě nelajsnu.
Tak jsem se kapku víc rozkecala, co? :)
Tak se mějte fajn!
Jitka
Odpovědět