| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 35435  [Dalších 34355 >>]
marrusova+2marušátka 98984
18.10.2013 12:41:51
jo a jak Hanka píše, byla jsem i na štítné žláze - také nic. Tedy vše v pořádku.
18.10.2013 12:40:52
Čas to zhojil docela dobře, nějak to neřeším. A jsou tu horší případy, nejsem v tom sama a ani ty ne.

Docházeli jsme do CARu a tam nám dělali všechna vyšetření. Tedy genetika, spermie apod. Ta základní vyšetření a nikdy se na nic nepřišlo.
*Hanka* & Lucinka 16914
18.10.2013 9:53:55
Jinak je spousty důvodů proč miminko zamlkne.
Od naprosto banálních - prostě selekce přírody, kategorie blbá náhoda.... po další, které vyžadují léčbu.
Pokud bys chtěla nějaké základní vyšetření absolvovat, doporučovala bych začít vyšetřením štítné žlázy.
Nabírali ti po léčbě endometriózy hormonální profil? I když kdyby byl špatný, tak bys spíš neotěhotněla než že by nebylo srdíčko.
*Hanka* & Lucinka 16914
18.10.2013 9:49:07
Klaudie, proč chceš vyrazit do nemocnice? Pokud začínáš špinit, je to známka že se tělo snaží si pomoci samo.
Nasaď ten kontryhel a uvidíš. Sama jsi psala, že bys to chtěla bez revize. S čímž naprosto souhlasím.
KlaudieS+M+E 90788
18.10.2013 9:28:11
Jezis,to sis uzila... zjistili u tebe nejaky problem,co to zpusobuje?

Ja zacala spinit a mam takovy divny pocit v brise,jako pred ms. Cekam na manzela a okolo jedne vyrazime do nemocnice...
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
18.10.2013 4:39:29
Všechny zdravím, Mandelince a Marru gratulace k práci a Zerat k domečku...kde nakonec zakotvíte??

U nás bere Adi třetí dávku Rybomunilu, jsem zvědavá na výsledek, zatím ve školce jen 5 dnů za sebou..jinak jedeme stále stejně, od pondělka do středy zdravá a ve středu rýma a teplota...5-14 dnů doma a na novo...nečekám, až lehne úplně, necháváme jí doma už s rýmou....manžel je bez práce, tak to jde, hlídá...ale více je s našima na chatě, tam je přece jen lépe
17.10.2013 23:08:01
Ahoj Klaudie - s těhotněním to je různé. Po první zamlklině jsem čekala půl roku a dobrý. Poté jsme chtěli druhé dítě a přišel opět potrat a po zamlklině 3 měsíce pauza, těhotenství a zase revize- měsíc(tuším)pauza, a těhotenství OK a pro změnu genetika špatně tedy přerušení a po přerušení jsem otěhotněla v šestinedělí a poklad máme doma.
Už si taky nevybavuji intervaly přesně, ale vím, že jsem za půl roku těhotněla potráce tak, že ze mně byl doktor šedivý. Nedoporučoval tak spěchat a když jsem otěhotněla po UPT s dvojčaty v šestinedělí, myslel, že ho odvezou. Neodvezli jeho ani mně. Dopadlo to skvěle.
Nejde říci, co je správné, já jsem si dost zahrávala, ale tak jsem to cítila, tak jsem zkrátka jednala-bezhlavě.
Nejde říci, co je špatně a správně. Musíš cítit ty sama, kdy to chceš znovu zkusit.

Holky zdravím vás všechny, často čtu, méně často stíhám reagovat. Navíc nemám miminko, tak rychle to uteklo,MÁME ŠKOLKÁČKA pak poreferuji o školce-už za 2 týdny nastupuje!!!~n~~n~
Nastupuji do práce, tak Malinká už musí. Toto uteklo.~n~ Kde jsou ty roky!!!
Leontýnka+3 26083
17.10.2013 9:43:20
Klaudie zdravím a je mi líto, že tě to potkalo. Já měla zamlklé hned v počátku, cca 7tt, sice odešlo samo, ale na revizi mě stejně poslali, teď po zkušenostech odsud bych už asi nešla, nechala bych tomu volný průběh. Tehdy se mi zhroutil svět, bylo to naše první... Ale všechno dobře dopadlo, po revizi se říká, že je děloha hezky očištěná a těhotní se dobře. Nám se syn podařil ve 4. cyklu od revize a pak během let ještě další dvě děti. Jak jsem si zpočátku myslela, že dítě snad ani mít nebudu, nakonec jsem otěhotněla s těma dalšíma dvěma, aniž bych o tom věděla ;)

Drž se, zkus bylinky jak tu holky radí a pro jistotu určitě kontrolu minimálně u svého lékaře.
třešničkaA,Tom 09+David 13 119170
17.10.2013 9:40:16
Jo vidíš Hani.Zase jsem zapoměla.Kontryhel super bylinka Klaudie,kup si sypany a i kdyby tě čekala revize,lépe tě to pročistí po ní a mi to upravilo i cyklus,který jsem po revizích měla 35 dní na 27-29 dní.
Pila jsem dva šálky denně.~R^
KlaudieS+M+E 90788
17.10.2013 9:31:42
Mam ctyrleteho syna,ten nam trval dlouho,otehotnela jsem po stimulaci. Bohuzel ale mel anomalii placenty,takze se narodil dvoukilovy a mel spoustu zdr. problemu z hypotrofie,ale uz je v poradku. Loni jsem byla na operaci,cysta,srusty a rozsahla endometrioza,pak jsem byla v umelem prechodu az do cervna a hned v srpnu se zadarilo...
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 35435  [Dalších 34355 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.