Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
KlaudieS+M+E | 90788 |
20.10.2013 7:08:36
Kolik toho kontryhelu? Davam si hrnek rano a vecer,staci to?
|
zerat | 18305 |
19.10.2013 16:00:15
Hani, uvidíme. Zatím není moc co vkládat - jedině bych mohla plány... Ale mám cukání tam o víkendu zajet kouknout, jestli už třeba nemáme hotovou fasádu
Klaudie, držím co můžu, aby ses kyretáži vyhnula. Kontryhel bych taky radila pít - posiluje a čistí dělohu |
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
19.10.2013 0:07:48
Zerat, jsem ráda, když čtu, že vám to zatím všechno vychází podle plánu Moc vám držím palce a doufám, že časem "zveřejníš" i fotky
Klaudie, mrzí mě, že to opravdu nedopadlo.... zase na druhou stranu si myslím, že pokud už na UZ nic není, že se to dá zvládnout i bez revize - ZNOVU DOPORUČUJI KONTRYHEL na pročištění.... pokud bys to zvládla bez revize, bylo by dobré nechat si nabrat krev na štítnou žlázu (to ti udělá obvodní lékař nebo gynekolog) a jede se dál. Pokud se na to budeš cítit, tak po MS to můžete zkoušet znovu. |
KlaudieS+M+E | 90788 |
18.10.2013 23:34:10
Holky,diky. V nemocnici nic,plod nenasli na ultrazvuku,takze to asi odeslo??? Nevim. Kazdopadne tam mam nejaky zbytky,na ko jdu ve stredu,kdyz tam jeste neco bude,tak budu muset na rcui.
|
zerat | 18305 |
18.10.2013 21:55:48
Ahoj holky,
Klaudie, já jsem třeba byla jedna z mála, které dost pomohla kyretáž. O miminko jsem přišla někdy mezi 9-12. týdnem. Bylo už dost velké a zbytky byly poslány na hystolku. Zjistili, že miminko mělo špatné srdíčko, cévy a s největší pravděpodobností by nepřežilo porod. Tahle informace mi ulehčovala srovnání se se zamlklým těhotenstvím - i když to jak se tvářil můj gynekolog když koukal na UTZ a jak hledal slova, co mi sdělit... to nezapomenu asi nikdy U mě to bylo těžší o to, že cca rok předtím jsme přišli o dvojčata - mimoděložní. Bylo toho nějak moc na tři lidi, kteří moc stály o sourozence a dítě. Každopádně dočkali jsme se Základ je asi věřit a případně si zajistit další vyšetření... máš-li pocit, že je potřeba. Ajko, díky. Je to domeček mimo krajské město, kde teď žijeme. Když bych napsala název, tak rovnou můžu napsat i přesnou adresu Ale zatím máme pocit, že líp to s námi nemohlo dopadnout. I když bude to něco za něco - budeme konečně v RD, kousek od lesa, na vesnici, zároveň nedaleko od města... Holky jsou tam z toho nadšené, tak věřím, že snad i ustojí/ustojíme těžší první roky z hlediska zvykání si na vyšší splátky. Ale s tím počítáme, takže se těšíme úplně šíleně moc Byt už máme prodaný včetně podepsané kupní smlouvy a teď už jen čekáme na kompletní kalkulace domečku - dodělávek... a já se začínám jako malá těšit na novou kuchyni a úplně nejvíc na troubu Každopádně je vše zatím na nejlepší cestě k tomu, abychom před Vánoci skutečně bydleli na novém |
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
18.10.2013 14:37:13
Hani mi to tak Madár řekl,jak jsem se ho ptala,jaktože těhu s Tomáškem dopadlo dobře,když už jsem měla jednu revizi před ním a on na to vám ty kvasinky,na které jste trpěla způsobily oslabení imunity a u některých se to právě projeví až po prvním porodu,když se snaží o druhé dítě.Já jsem si to nevymyslela,mi to Madár opravdu takhle vysvětlil,že někomu se špatná imunita projeví až po prvním porodu,někomu i před prvním dítětem,tak jsem ten první případ.Takže první revize podle něho neměla s moji imunitou nic společného,to byla prostě nějaká shoda náhod,možná jsem vzala nějaký prášek aniž bych věděla,že jsem v tom,kdoví.
|
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
18.10.2013 14:02:32
hele Třešni, to je divné, že by se to aktivovalo po prvním porodu.... já jsem pozitivní buněčnou imunitu měla ještě před prvním porodem... první mám Lucku.
A Daník.... a mnoho dalších holek odsud. |
18.10.2013 13:40:44
Doplnuju všimla jsem si,že tam mám chybu u těch porodů,jeden spontánní, a DRUHÝ začal přirozeně,ale skončila jsem nakonec na akutním císaři.
|
18.10.2013 13:37:35
Ahoj holky.
Klaudie,taky bych začala vyšetřením štítné žlázy,mě ho udělali v rámci genetiky,byl v pořádku. Myslím,že jsme si všechny tady užily až až,některá více,některá méně,některé potřebovaly jen čas,jiné léčbu. Já potřebovala léčbu.Trpěla jsem hodně na kvasinkové infekce ještě před prvním synem.Všechna neuspěšná těhu končila nejpozději 8 týdnem,protože nebyla srdeční akce.Při poslední dokonce už v 5 týdnu,kdy mě hospitalizovali a zjistili,že mi klesá HCG. Měla jsem první těhu neuspěšné,pak jsem otěhotněla a z těhu mám prvního syna a v jeho skoro dvou letech jsme se začli snažit o druhé dítko a už to se mnou jelo,další neuspěch,tak mě doktor poslal na genetiku,což jsem se pak tady od holek dozvěděla,že když máš jedno dítě,že to je dá se říct zbytečné vyšetření,ale oni mě poslali na hematologii,štítnou žlázu,cukrovku,vše ok,tak jsme se na podzim začli snažit znova a znova se to stalo.Díky holkám a hodně i Hance,která mě dokopala se k tomu objednat,jsem si vyžádala žádanku na imunologii do Prahy (což mám mimochodem přes celou republiku) a tam zjistili příčinu opakovaných potratů.Všechny zárodky mé tělo likvidovalo,dřív než začlo bít srdíčko,měla jsem pozitivní buněčnou imunitu,kterou aktivovaly asi nejvíc ty mé kvasinkové infekce,které jsem kdysi měla.Akorát se to prý aktivuje až po prvním porodě.Takže mám za sebou bohužel 3 revize a dva porody,jeden spontánní a začal taky přirozeně,ale skončila jsem nakonec na akutním císaři.Ale nakonec vše dopadlo dobře a jsem za to ráda,hlavně tady za holky,hodně mě podržely,pomohly a já mám díky tomu druhého půlročního syna. Samozřejmě to byl můj případ,tvůj může být jen blbá náhoda,tak jak např.má první revize před prvním synem.Ta neměla s imunitou nic společného.Držím pěsti,at příští těhu ti dopadne dobře a nemusíš nic z toho absolvovat. |
marrusova+2marušátka | 98984 |
18.10.2013 12:46:14
Ajko - písnu mail, ale né dnes, kvaltuju se školou, víken jsem v čudu...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.