| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 35435  [Dalších 34345 >>]
*Hanka* & Lucinka 16914
17.10.2013 8:53:16
ahoj,

Klaudie ~6~ je mi moc líto co prožíváš, stejně jako Zerat jsem to už vytěsnila a na mnohé zapomněla.
Kup si Kontryhel, to je bylinka, která by ti mohla pomoct se vyčistit bez revize.
Dávkování ti napíšou holky - Jája? Třešnička?

Pokud by se ti to podařilo bez revize, tak by to bylo super. Pak bych nechala proběhnout jeden cyklus a šla do toho znovu. Pokud by tě čekala revize, tak bych se řídila tím jak se budeš cítit po šestinedělí.

Chodím sem neuvěřitelných 9 let a za tu dobu jsme se tady setkaly s mnoha názory na pauzu po revizi - někomu doporučovali pauzu 10 dní, někomu 6 měsíců.... tak si vyber. Podle mého názoru je nejlepší řídit se vlastními pocity. Po 2. revizi jsem byla totálně rozhodnutá, že po šestinedělí do toho jdu znovu a po šestinedělí jsem nakonec nějak neměla odvahu se do toho pustit a čekala jsem ještě další dva cykly.... je to hodně o psychice.
Ono celé to zamlklé těhotenství je víc o psychice - fyzicky jsi v pořádku jakmile přijde nová MS s tou psychickou to zamává podstatně víc.

Pokud to správně chápu, tak máš jedno dítko už doma a teď jsi těhotná podruhé. Žádné zamlklé těhotenství jsi zatím nikdy neměla.
Jak těhotníš? Bez problému nebo to trvá dýl?
Zkus nám napsat něco o sobě.
Nemyslím tím nic osobního, spíš právě to co se týká toho těhotenství.
třešničkaA,Tom 09+David 13 119170
17.10.2013 8:06:54
Klaudie ~6~ vim čím procházíš,já to mám teda ještě hodně v živé paměti ani u jedného z těhu jsem to neměla uplně ok vždy byly předtím revize,nikdy mi to neodešlo bohužel samo.Ale jsou holky,co jim to odešlo samo a nepotřebovaly na revizi.Tak třeba to bude tvůj případ.Držím pěsti.~;((
Jinak nám nedělalo problém zapadnout znova,vždycky jsme dodrželi 3 měsíční pauzu,kterou doktoři po revizi doporučovali a pak do dvou měsíců jsem zapadla.Sice né třeba uspěšně,ale to je jiná kapitola.
KlaudieS+M+E 90788
17.10.2013 7:07:53
Diky.. ja vim,ze je lepsi ted nez kdyby to prislo pozdeji. Ale prala bych si,aby to odeslo samo,abych nemusela na revizi...
zerat 18305
16.10.2013 21:11:16
Klaudie ~6~~6~~6~ Drž se! ~x~ Já jsem tohle období asi dost dobře vytěsnila a normálně si teď nejsem schopná uvědomit, kdy jsem vlastně to zamlklé těhotenství prodělala ~e~ ~f~~f~ Každopádně vím 100% jistě, že to určitě nebylo déle než 2 roky - spíše myslím, že rok - aspoň myslím.
zerat 18305
16.10.2013 21:06:38
Romi, my od firmy bereme jen základ - topící žebřík, topení, obklady, závěsné WC, závěsné umývadlo i se skříňkou (velké) a kompletně sprchový kout http://www.sanitec.cz/product/ctvrtkruhovy_sprchovy_kout_fresh_soft_90_posuvne_dvere/36071
Zrcadla, poličky, osvětlení to si chceme pořešit sami dodatečně až dle toho nač v reálu skutečně zbudou peníze. Navíc asi půjdeme v tomhle dost cestou Ikea, protože tam ty doplňky stojí pár korun ve srovnání s tím co nám nabízeli v Eurokeru. Do Ikea asi pojedeme několikrát, protože odtud chci pak i magnetické lišty do kuchyně... Nicméně vůbec se nedivím, že zníš tak nadšeně. Popravdě já už se taky nemůžu dočkat až se začneme každý týden jezdit dívat na to, jak se náš domeček "zabydluje" k našemu obrazu :-)

Mandi, nemáme už hotovost na to, abychom si kupovali spotřebiče sami. Aby se mohlo na domu finišovat a mohly se stihnout veškeré zednické práce než začne mrznout a hlavně, aby to stihlo vyschnout než položí vinylové lino, dlažby, dají zárubně a dveře... tohle vše by se mohlo zvlnit kdyby byla v domě vysoká vlhkost, tak jsme museli složit nemalou rezervační zálohu, která kryje tyhle zednické práce. Takže kuchyně, spotřebiče... dáme do hypotéky. My se chceme týden před Vánoci přestěhovat, takže ta firma se kvůli nám skutečně dost otáčí.
Dnes nám poslal ředitel truhlárny další návrhy spotřebičů a byly zatím nejstřídmější při zachování jimi propagovaných značek. Mikrovlnku mi nakonec nabídl za slušný peníz Philco - líbí se nám a je v ceně pod 2,5 tisíc Kč.
Spotřebiče jsem mu odsouhlasila s tím, že pokud by celková kalkulace přešvihla naše limity, tak začneme očesávat a řekla jsem mu jasně, že potom by mi musel chtě nechtě nacenit i jím neoblíbené levné značky. Řekl, že o.k. Pravda taky je, že oni ty spotřebiče opravdu nabízejí za dobré ceny + poskytují slevy za montáž... Uvidíme podle té celkové kalkulace.
Děkuji za rady, ono to nedopadne hůř než že zruším drátěné programy a třeba truhláře donutím prvně v životě objednat něco Whirlpool, Electrolux... ~t~
KlaudieS+M+E 90788
16.10.2013 21:03:04
A jdu se vykecat... doufam,ze nevadi,ze vpadam do vasi diskuze... dnes jsem byla na ultrazvuku,jsem 9. tyden a bohuzel doktor nevidel srdecni akci.Dal mi jeste cas do pristiho tydne a pak revize. Ach jo,jak mi je,vite,urcite vam to nemusim popisovat. Je to moje druhe tehotenstvi,prvni taky nebylo ok,ale dopadlo dobre. Za jak dlouho po zt jste znovu otehotnely?
Romana32 27719
16.10.2013 18:19:03
Zerat, všechny skříňky včetně galerky nad umyvadlo mám nakreslené, popsané a zítra doladíme rozměry u skříňky pod umyvadlo a budu vybírat osvětlení. ~s~ je spokojený, protože dneska topenář předělal veškeré trubky dle jeho představ. Předtím mu každý tvrdil, že s nimi nejde nic nedělat.
*Hanka* & Lucinka 16914
16.10.2013 12:59:00
ahoj,
kdyby někdo využil 20% slevu k Hájkovi, tak si jí vytiskněte.... po aktualizaci stránky lze vytisknout další kupón s jiným číslem
Leontýnka+3 26083
15.10.2013 22:53:13
Zerat máš to v mailu.
zerat 18305
15.10.2013 22:31:50
Leonty a děkuji předem!
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 35435  [Dalších 34345 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.