Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
15.10.2013 22:30:49
Leonty, jestli můžeš, tak mi foto prosím pošli. Zítra musím zavolat truhláři, abychom se domluvili. Termín, kdy mělo být jasno byl dnes. B-) Dobrou noc všem!
|
Leontýnka+3 | 26083 |
15.10.2013 21:44:13
Zerat jen k mikrovlnce. My jsme zvazovali jakou, jelikoz ji mame opravdu jen na ohrev, nakonec mame uzaviratelnou skrinku, v mi obycejnou MW. Kdyz ohrivam, dvirka jsou vysunuta nahoru, kdyz ne, jsou spustena. Klidne poslu foto.
|
zerat | 18305 |
15.10.2013 19:14:00
Romči, tak držím palečky! My už máme taky vizualizace včetně všeho vybavení (umývadla...) hotové a schválené - je to úleva jako hrom Ještě dořešit ty kuchyňské spotřebiče a schválit kompletní kalkulace a budu nejšťastnější člověk pod sluncem, který konečně začne shánět banánové krabice na stěhování
|
zerat | 18305 |
15.10.2013 19:10:50
Spotřebiče kupuje dceřiná firma stavařské firmy, která stavěla domek - mají své truhlářství, své firmy dodavatelské, které jim dávají lepší ceny... Ale hlavně, jelikož se budeme stěhovat velmi brzy a na domku je potřeba dodělat vše v rekordním čase a upřednostnili nás ve výrobě kuchyně, protože ji chceme mít k datu, kdy nám předají klíče, tak chceme skutečně vše vzít od nich. Fuj, to je věta! Truhlář se mi zatím neozval, tak zřejmě ještě přemýšlí, jak to nakombinovat. My jsme se nakonec rozhodli, že tam klidně budeme mít nevestavnou základní, taky od mikrovlny nepotřebuji kdovíco, stačila by mi i stávající, ale je bílá a hlavně už má 12 let, naprasklý talíř...
|
Romana32 | 27719 |
15.10.2013 19:03:29
Ahojky.
Holky, rekonstrukce koupelny a WC včera začala a po dnešku mám dobrý pocit, že to bude pokračovat v pohodě i nadále. Každý den ke konci probereme co se bude dělat další den a jakou mám představu. Dneska jsem si vybrala umyvadlo a do čtvrtka si mám namalovat skříňky do koupelny aby se to mohlo objednat. Vzorník barevného provedení mám k dispozici takže pohoda. |
zerat | 18305 |
15.10.2013 16:54:04
Tak to asi skutečně pravda bude a z mikrovlnky bude prd http://insolvence.statnisprava.cz/insolvence_spis.aspx?id=8741713
|
zerat | 18305 |
15.10.2013 16:51:30
Mandelinko, při zařizování kuchyně jsem si vybrala mikrovlnnou vestavnou troubu Baumatic. Dohadujeme se o různých typech, značkách - nemůžeme se vejít do limitů Dnes volal manželovi truhlář, který nám kuchyni vyrábí, že Baumatic zkrachoval, vyhlásil insolvenci a končí i jejich záruční servis a tudíž mi nic z této značky nedoporučuje - jeho dodavatelé nic nedodají. Ty jsi myslím říkala, že máš všechny spotřebiče této značky, viď? Tenkrát jsi říkala, že jsi si je pořídila na doporučení tuším švagra... ví teda švagr o tom, že firma končí? Mě to pěkně štve - měla jsem radost, že budeme mít krásnou a levnou mikrovlnku a zase nic
|
Janina&2 | 6551 |
14.10.2013 14:28:27
zabo,
diky, na ereading se da platit paypalem, zato zas nemaji tu posledni knihu od viewegha |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
12.10.2013 12:44:18
Odhodlala jsem se promluvit ve školce s učitelkou - Petruška používá sprostá slova čím dál častěji. Doma tak nemluvíme, jasně že si nejsem 100% jistá jestli mi tady v té vřavě něco neujelo
Tak jsem se akorát od učitelky dozvěděla, že o tom ví. Ve třídě mají "problémového" chlapečka s odloženou školní docházkou který má několik starších sourozenců a ten prý tak mluví. Učitelky s dětmi o tom mluvily, vysvětlovaly. Tak můžu akorát doufat, že za ten rok toho děti tolik nepochytají a budeme holt vysvětlovat pořád dokola |
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
12.10.2013 9:04:51
ahoj,
jj taky jsem to slyšela, že některé děti mluví doma slušně a jakmile vylezou ze dveří tak mluví na |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.