Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Leontýnka+3 | 26083 |
16.1.2014 16:32:08
Jájo tak to koukám, to i Anežka je břídil :D Ale je fakt, že já na to taky moc nehraju, Albi od mala miloval panenky miminka, dneska s jednou šel do školky ;) Má teď po Vánocích trošku problém zase najet na ten režim, rána bývají uplakaná, ale dneska prý to prošlo hladce ;)
|
zaba + 3 | 64617 |
16.1.2014 16:13:07
Jájo, gratuluji k dobré kontrole S pupečníkem neporadím, ale snad to bude dobré, když to doktorka neřeší. Držím palce. Rozesmálo mě to hokejové družstvo A ty panenky jsou taky dobré. To by mého muže kleplo, kdybych Olimu koupila panenku
|
Jája+2 kluci | 38897 |
16.1.2014 11:25:45
Leonty, máme doma zásobu pro obě pohlaví. Včera jsem s Damíkem uklízela jeho panenky, už jich má 12!!!! (mořskou pannu Ariel, barbíny i WINX) A to nemluvím o dalších věcech jako prstýnky (dneska šel se dvě - hellou kitty - do školky), sponky atd.
Prostě my "bereme všechno" |
Leontýnka+3 | 26083 |
16.1.2014 9:20:56
Jájo moc držím palce, ať to s miminkem doklepete do zdárného konce, už jste za půlkou, takže to vypadá slibně ;) Co se pohlaví týče, jak píšeš, nejdůležitější je zdravé dítě a pak se teprve řeší jestli sukně nebo kopačky :D
|
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
16.1.2014 8:08:41
Ahoj holky.
Jájo moc moc gratuluju k úspěšné kontrole. O dvoucévném pupečníku jsem bohužel neslyšela,takže neporadím. Takže budete mít překvápko,no přesně jak píšeš,hlavně aby bylo mimi zdravé. Add já si byla podle svého měření bazálních teplot,které jsem měřit musela z 99% jistá,že Davídek bude holčička a vidíš,bud má chlap hodně odolné spermie,že klučičí vydržely 4 dny před ovulací nebo mi zahaprovala teplota,do dneška to nechápu.Nevím jestli si tehda můj graf sledovala,ale s Hankou jsme se o tom bavily a prý jsem uplně vyjela ze standartu,jak by to správně mělo být. No každopádně hlavně,že je Davídek zdravý a tobě taky přeju,at máš miminko zdravé. Všechny vás holky moc zdravím. |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
15.1.2014 23:34:52
Jáji,
gratulace ke zdravému miminku A ten název pupečníku jsem nikdy neslyšela a ani nikdo kvůli tomu neležel se mnou po nemocnicích, což je dobré znamení |
Jája+2 kluci | 38897 |
15.1.2014 21:06:32
Jinak, Mandi, můj vnitřní pocit je, že to bude kluk. Ale u Damíka jsem byla přesvědčená, že čekám holku.... Tak se na ten můj pocit nedá moc spoléhat.
|
Jája+2 kluci | 38897 |
15.1.2014 21:03:26
Mandi, MUDra to nijak extra neřešila. Na příštím utz se na to znovu podívá. Ona hledala jakékoliv odchylky (vady, nesrovnalosti, roštěpy atd.), vše OK. Takže tomu asi nepřikládala velkou váhu. A přiznám se, že ani já se tím extra netrápím.
Mimi bude asi překvápko. Mezi nožkama totiž mělo onen dvoucévný pupečník. A já to asi ani nechci vědět, stejně bych to klukům říct nemohla. Hynek chce totiž bráchu, Dami ségru. Já bych si hrozně, hrozně moc přála, aby mimčo bylo zdravé... O to víc, že ani to není u mě 100% dané. A když vezmu, co máme za sebou a možná díky nestandardnímu pupečníku ještě před sebou, tak moje fakt jediné přání je, abych ho donosila a porodila v pořádku. Jinak můj muž tvrdí, že holka by se do domácnosti už hodila, ale že 3 chlapi jsou na hokejové družstvo dost málo. |
Jája+2 kluci | 38897 |
15.1.2014 14:08:24
Ahoj!
Holky, tak hlásím, že UTZ ve 20tt mám zdárně za sebou. Dr.kontrolovala důkladně všechno a až na dvoucévný pupečník (mají být 3 cévy) je všechno v pořádku. Tak jsem si oddychla, že není žádná vada neslučitelná se životem. Miminko odpovídá velikostí i hmotností, vše je v normě, takže zatím ten pupečník vliv nemá. Dr. ho zkontroluje ještě i na příští kontrole, jestli se tam náhodou ta jedna céva ještě neobjeví. Tak uvidíme. Trošku jsem si k tomu hledala informace. Na jednu stranu to nemusí vůbec nic znamenat (jen se víc hlídá, zda miminko roste), na druhou stranu někde píšou, že je to jeden ze "soft markerů" ukazujících na DS. Máte některá zkušenost s dvoucévným pupečníkem? |
zerat | 18305 |
12.1.2014 22:21:41
Stáni, tak uvidíš, za týden budete třeba moc mile překvapení! Já si ještě pamatuji když jsme vybírali barvy do bytečku před devíti lety, jak jsme tam jezdili i v noci zkusit přiložit vzorník s barvami, abychom viděli, jak bude ta barva vypadat ve dne a v noci Přeju ať jste s tou barvou spokojení - určitě to bude super změna Hodíš potom taky foto do alba?
Já jsem dnes strašně moc nadšená z obrázků a obrazů po stěnách. Nádherně nám to tu zvedly Ještě nám musí podlaháři dodělat soklíky okolo podlah u PVC a položit podlahové mezipokojové lišty a máme hotovo. Potom už zbývají jen drobnosti spíše venkovního charakteru - úprava okapu na sběr vody z okapů; venkovní kohouty na vodu... Ohledně koberců teď taky máme trošku "starosti". Dumáme, jaké pidi koberečky koupit holkám do pokojíčků, jestli nějaké lepší nebo jestli stačí levnější - a trošku dumáme nad barvami. Velký koberec už nechce žádná - líbí se nám opravdu PVC - asi jsme zvolili dobře, protože je "teplé" a příjemné. Ale chceme něco na hraní na zemi - oběma by se hodil nějaký do zelena, ale zase mít oba pokojíčky laděné do zelena je divné. Stejně tak chceme kobereček do obýváku něco malého na zútulnění - musíme odstěhovat trenažer a před TV chceme dát něco na sednutí, válení dětí... Je to vcelku věda to tu nějak rozumně sladit. Stejně tak se chystáme na truhláře s dotazem, jaký pořídit resp. nechat u něj vyrobit jídelní stůl, aby nám to tu ladilo - ten náš komplet z borovice je tu jako pěstí do oka Šárinka měla večer "atomový" záchvat, že jsme jí dali poličku jinam než ji chtěla - jenže ona si fakt vymýšlela nesmysly a my potřebujeme, aby ta polička zároveň byla i noční stolek - musela jsem jí i vyslepičit, že jim chceme oběma koupit časem lampičku, jakou jsem dostala tady na domečku já - dotykovou - ze Sconta asi za 500,- Kč i s led žárovkou, ale je fakt skvělá i velice dobře vypadá. Holkám tady oběma odešly do věčných lovišť lampičky z bytu, takže jim to musíme v tomhle dovybavit. Je to sranda, jak si ty naše dvě holky předávají nálady. Jeden den kvůli něčemu vyvádí jedna, druhý den druhá... a vždycky kvůli úplně něčemu jinému Jinak s tím fénem jsi mě dostala! Já mám teď dva - jeden skládací cestovní a druhý velký skvělý ale 10 let starý. Holky zatím netankuje ani jeden, ale co je láká hodně je můj kuličkový pudr. Jeden už mi "rozkradly" a druhý už sleduji, že je taky láká - no hlavně Šárinku - fintilku No nic, mažu do sprchy a spát - po dvou nevyspaných dnech odpadám - doufám, že se mi do rána nerozjede průjmovací a zvracecí viróza, jakou si teď předávají holky! Přeji všem hezkou dobrou noc. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.