Stáni, tak uvidíš, za týden budete třeba moc mile překvapení!
Já si ještě pamatuji když jsme vybírali barvy do bytečku před devíti lety, jak jsme tam jezdili i v noci zkusit přiložit vzorník s barvami, abychom viděli, jak bude ta barva vypadat ve dne a v noci
Přeju ať jste s tou barvou spokojení - určitě to bude super změna
Hodíš potom taky foto do alba?
Já jsem dnes strašně moc nadšená z obrázků a obrazů po stěnách. Nádherně nám to tu zvedly
Ještě nám musí podlaháři dodělat soklíky okolo podlah u PVC a položit podlahové mezipokojové lišty a máme hotovo. Potom už zbývají jen drobnosti spíše venkovního charakteru - úprava okapu na sběr vody z okapů; venkovní kohouty na vodu...
Ohledně koberců teď taky máme trošku "starosti". Dumáme, jaké pidi koberečky koupit holkám do pokojíčků, jestli nějaké lepší nebo jestli stačí levnější - a trošku dumáme nad barvami. Velký koberec už nechce žádná - líbí se nám opravdu PVC - asi jsme zvolili dobře, protože je "teplé" a příjemné. Ale chceme něco na hraní na zemi - oběma by se hodil nějaký do zelena, ale zase mít oba pokojíčky laděné do zelena je divné.
Stejně tak chceme kobereček do obýváku něco malého na zútulnění - musíme odstěhovat trenažer a před TV chceme dát něco na sednutí, válení dětí... Je to vcelku věda to tu nějak rozumně sladit. Stejně tak se chystáme na truhláře s dotazem, jaký pořídit resp. nechat u něj vyrobit jídelní stůl, aby nám to tu ladilo - ten náš komplet z borovice je tu jako pěstí do oka
Šárinka měla večer "atomový"
záchvat, že jsme jí dali poličku jinam než ji chtěla - jenže ona si fakt vymýšlela nesmysly a my potřebujeme, aby ta polička zároveň byla i noční stolek - musela jsem jí i vyslepičit, že jim chceme oběma koupit časem lampičku, jakou jsem dostala tady na domečku já - dotykovou - ze Sconta asi za 500,- Kč i s led žárovkou, ale je fakt skvělá i velice dobře vypadá. Holkám tady oběma odešly do věčných lovišť lampičky z bytu, takže jim to musíme v tomhle dovybavit. Je to sranda, jak si ty naše dvě holky předávají nálady. Jeden den kvůli něčemu vyvádí jedna, druhý den druhá... a vždycky kvůli úplně něčemu jinému
Jinak s tím fénem jsi mě dostala! Já mám teď dva - jeden skládací cestovní a druhý velký skvělý ale 10 let starý. Holky zatím netankuje ani jeden, ale co je láká hodně je můj kuličkový pudr. Jeden už mi "rozkradly" a druhý už sleduji, že je taky láká - no hlavně Šárinku - fintilku
No nic, mažu do sprchy a spát - po dvou nevyspaných dnech odpadám - doufám, že se mi do rána nerozjede průjmovací a zvracecí viróza, jakou si teď předávají holky!
Přeji všem hezkou dobrou noc.