| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 35435  [Dalších 34665 >>]
Stáňa * 7932
12.1.2014 19:35:32
Zerat,
jsem zvědavá, jak to bude vypadat zítra při denním světle. Vlastně to uvidím až o víkendu, protože během týdne se za světla nevracíme. Vlastně ani to ne, jsem celý víkend ve škole, uuuáá

Vtipné je, že než dáme zpátky nábytek, tak musíme koupit nový koberec. Ale ani já ani manžel se celý týden nikam nedostaneme, takže minimálně týden budeme žít se skříněmi a věcmi doslova všude, kde bylo místo. Člověk by neřekl, kolik věcí v obýváku má.

Teď jsem koukla do deníčku, ta kuchyň s výhledem na les je úžasná ~R^
zerat 18305
12.1.2014 18:12:47
Stáni, tak ono každopádně bílou se i líp zatírají flíčky... s barvou je to dobrodružství, protože to co zatřeš pak musí dovyblednout k tomu okolí, které už vybledlo. Ale jak píšu, mně se barvy líbí, ale tohle je takové čisté, pěkné... sama jsem překvapená, že se mi ta bílá tak zalíbila, protože jsem zpočátku s mužem bojovala, že bych chtěla aspoň tuhle zeď žlutou... Teď si užívám ty doplňky - obrázky, budeme vybírat maličké koberečky na střed pokojíčku na hraní..., protože holky třeba mají v pokojíčcích směs bílého nábytku a smrkového masivu. Na bytě jsem měla bílé květináče kvůli barevným zdem a tady zanikají na bílém pozadí ~k~

Marru, ještě mě napadá - nevím jestli to víš - v albu mám odkaz na pár fotek ~;)
Stáňa * 7932
12.1.2014 18:08:03
Zerat,
manžel by s tebou co se týká bílé barvy vřele souhlasil :-) Já mám naopak po cca dvaceti letech plné zuby bílé. Budou to jen dvě zdi, zbytek bytu zůstane bílý, po dnešku definitivně ~:-D
zerat 18305
12.1.2014 17:51:47
Ne vyblednout, ale vyschnout! Něco jiného myslím a něco jiného píšu ~f~
zerat 18305
12.1.2014 17:28:03
Marru, ano, už bydlíme. Stěhovali jsme se 20.12. ~:-D Bylo to maso a jsme neskutečně rádi, že už jen dolaďujeme bydlení. Dnes věšíme holkám v pokojíčku poličky, přiděláváme obrazy a obrázky - zkrátka zabydlujeme už detaily. Už máme jasno, kam ještě musíme přiobjednat nějakou skříňku... Ale to už musíme až dle toho na co bude, protože jsme vycinkaní neskutečně ~:-D Zatím jsme tu moc moc spokojení. Tohle bydlení v klídečku u pole, luk, lesa je náramné. Už si tu i zvyká Amy - ta byla první dny jak hromádka nervů - všechny chtěla sežrat, vyjížděla po všech psech... malý pako. Teď už se zabydluje, poznává nové psy... Holky si užívají svobody pohybu, kdy vezmou koloběžky a na dvě hodiny zmizí - jezdí okolo a na hřiště... Život je to tu úplně jiný než jaký jsme žili do teď. My to s mužem bereme jako návrat do ráje, protože jsme oba z vesnice a já se nemůžu nabažit těch luk, polí a lesa... denně když můžu utíkám sama se psicí na procházku - to je tak občerstvující! ~R^ A musím říct, že Martinky puberta se tu dost zklidnila, což doufám, že nepřejde ~:-D

Stáni, člověče, my jsme se těch barev ani nějak přejedli. Nedokážu to vysvětlit, ale mám ten dojem, že nás ta bílá všechny nějak uklidnila. Původně jsme chtěli dát nějaké barvy holkám do pokojíčků a nakonec se nám líbí, jak to je - s tím, že dostanou na stěny pestrobarevné obrázky, fotky... možná časem na nějaké barvy taky dojde, ale zatím je super, jak to máme teď :-)

Ad mapy na barvě - potřebuje to hodně dobře vyblednout, a pak případně zopakovat nátěr - já jsem takhle dělala sama výrazně žlutou chodbičku a kuchyni na paneláku. Povedlo se to i bez penetrace a bez jakéhokoliv dalšího vybavení. Normálně jsem se držela návodu na Fortissimu a nanášela jsem to válečkem v kombinaci s různými štětečky... Ale je fakt, že jsem z toho malování byla neskutečně k.o. a měla jsem mžitky před očima :-)

Co se dlouhých vlasů týče, vadí mi na puberťácích dlouhé mastné vlasy - vidím na M. jak se jí začínají taky mastit a představa, že je bude mít ještě dlouhé - ježí se mi z toho chlupy na těle. Navíc při sportu jsou dlouhé a ještě husté vlasy neskutečný opruz... no nedají si říct - obě chtějí teď dlouhé vlasy... ~7~
Letím zase pomáhat manželovi s přiděláváním dalších obrázků...~3~
Stáňa * 7932
12.1.2014 16:54:55
Maru,
týjo, fakt? ~t~

Vloni touhle dobou jsem na ni fest makala. Kde ty časy jsou, teď se nemůžu donutit ani k sepsání závěrečné práce na DPS (Doplňkové pedagogické studium). Zítra mám zkoušku u děkana pedagogické faktulty v HK.

Zerat, jak barevně máte vymalováno? Nebo jen bíle? My teď o víkendu natíráme dvě stěny v obýváku s "arabská mocca", manžel je úplně nepříčetný, vždy maloval jen bíle, teď jsem ho poprvé umluvila na barvu a moc mu to nejde, zůstávají fleky, i když se pod to dávala penetrace.
A ještě přišla tchýně, která tu barvu dost zkritizovala, což na náladě taky nepřidalo. Ale mně se i tak líbí ~:-D
marrusova+2marušátka 98984
12.1.2014 16:39:21
Ahojky Stáni,
v pátek jsi byla vzorem pro vypracování DP. paní Dr. R. měla tvou práci na stole a ukazovala nám, jak to má vypadat. Moc na tebe vzpomínala(v dobrém samo) žes byla neuvěřitelná. Myslím, že na dlouho budeš maskotem a vzorem~R^

My máme přepážku jen tak 20cm vysokou u stolů naproti, tedy vidíme si taky do monitorů a nejen tam... Je to dost mazec.

Zerat - krátké vlasy jsou pěkné i u holčiček, máš pravdu, i Marušátku sluší. Měla štěstí, sice se jim ve škole smáli, že jsou zavšivenci(ale to se smějí všem), ale vlasy jí chválí. Což se divím, protože ona není moc oblíbená. Na vesnici to je opravdu jiné. Vztahy jsou vřelejší.

Nějak mi to uniká Zerat, už bydlíte? Nějak nedočítám, není času, jen dnes bylo doma poklidno:-)
Stáňa * 7932
12.1.2014 14:42:14
Zerat,
i když mám dva kluky, vlasy řešíme taky - u puberťáka.
Měl pocit, že mu padají, tak oběhal doktory a bral léky. V Vánocům dostal super fén (měla jsem na něj políčeno sama, rozbalil ho pod stromečkem dřív, tak už mu zůstal ~:-D)
A dva fény mi už zničil. Jeho vlasová kosmetika a kadeřnice stojí víc než moje ~d~
Stáňa * 7932
12.1.2014 14:40:08
Maru,
zdravím ~3~
80 lidí si neumím představit ani v nejdivočejším snu. Nás je 10 a když telefonujeme (anglicky, německy, česky), někdo z jiné kanceláře do toho ještě příjde něco řešit, tak je to na zbláznění. Kolegu zprava mám cca 1,5 m (možná ani ne), zleva asi taky tak, kolegyni naproti hned přes stůl.
Nemáme ani žádné optické rozdělení nebo kytky, vidíme si na stoly, monitory...člověk si zvykne na všechno.

zerat 18305
12.1.2014 11:50:37
Marru ~:-D Naše holky měly podobný sestřih ~:-D jen teda Martinka to měla ještě více na krátko ~R^ Žel u nás netuším, kde k nim přišla, protože ve třídě se k nim nikdo další nepřiznal - ovšem nakrátko byla jen Marťa a od té doby pak měla problém s jednou "chytrou" holčičkou, která se jí začala posmívat... Přitom mně tak strašně moc mrzí, že holčičky vzaly úplně Martince chuť do mít krátké vlasy - přitom jí k její postavě nesmírně sluší ~7~~n~ a já osobně jsem celé dětství musela nosit dlouhé vlasy do pasu a jak já jsem je nesnášela! Jednak se mi na ně lepil kdejaký úchyl, jednak mytí, sušení byl opruz, jednak se rychleji mastily a jednak byly úplně nepraktické... Teď chce za každou cenu zase dlouhé vlasy, jak Šárka, tak Martinka a Martinka má jediný důvod, a to ten, aby ji zase holky vzaly mezi sebe ~o~~o~ Přitom Marťa je sportovní typ, nebaví ji česání se, fintění se, takže už to vidím, jak ji zase budu buzerovat ať si vlasy dá aspoň do culíku... ~7~ Od pololetí mění ZŠ, tak doufám, že "na vesnické ZŠ" budou holčičky v tomhle lepší, zkrátka, že nebudou takové fiflenky.
A jinak tento týden půjdeme se Šárinkou k zápisu resp. jdeme tam s oběma holkama, protože chtějí starší přepsat a mladší si zapíšou s nástupem od září. Strašně moc bych si přála, aby tu od února Martinka byla spokojená - chci moc moc zpátky spokojené dítě a ne totálně vystresované z "omezené" učitelky...

Marru, open space bych nedala. Stačí mi návštěva v Praze a je mi těch lidí tam neskutečně líto. Vůbec se nedivím, že můj nadřízený začal chodit do práce dřív, aby si stihl v klidu než přijdou všichni udělat nejdůležitější práci. Já bych to nedala - ten ruch, absolutní ztráta soukromí... Jestli Tvůj plat vyloženě nepotřebujete, tak bych asi hledala něco lepšího ~6~~6~
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 35435  [Dalších 34665 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.