Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Romana32 | 27719 |
15.12.2013 18:03:28
Zerat, nepeču ani neuklízím. Spíš si konečně dopřávám klidného adventu. Cukroví letos peče mamka (tedy kromě perníčků a raffaela) a velký úklid bytu jsem dělala po rekonstrukci koupelny. V pátek jsem byla na posezení s kolegy, včera jsme se byli podívat na Vánočním jarmarku a dnes dávám dohromady vánoční balící materiál a chystám se na noční směnu.
|
Romana32 | 27719 |
15.12.2013 17:57:58
Ahojky.
Daníku, když měl Radimek spálu tak po dobrání ATB nesměl ještě 3 týdny do školky. Ad změna školky - Radimek změny kolektivu snáší dobře takže uvidíme po psychologickém a logopedickém vyšetření co dál. |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
15.12.2013 15:13:36
Jinak u nás nehrozí úklid, máme to tu doma jako před výbuchem. Vzhledem k tomu, že Daník má spálu, tak ho nemám ani kam odložit z bytu.. Navíc je s ním doma Hani a často i Petruška, když ji nemám jak odvést/přivést ze školky..
Ale napečeno budeme mít snad nejvíc druhů za všechny roky, protože je to jedna z mála činností které nudícího se Daníka baví |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
15.12.2013 15:11:51
Holky, prosím o radu...
Jak dlouhá se doporučuje rekonvalescence u spály? Máme ATB na 10dní, zatím, v den dobrání máme jít na kontrolu.. Rekonvalescenci u ATB dodržuji na doporučení Jáji, počet dní ATB=počet dní rekonvalescence.. A co u té spály? Stačí to také tak nebo má být rekonvalescence delší? |
Stáňa * | 7932 |
15.12.2013 12:36:11
Zerat,
ani já nepeču, jen teda uklízím. Čekáme návštěvu, bude nás tu odpoledne s námi asi 15, dávám si pauzu po obědě a chystám se na šneky z listového těsta. Jájo, blahopřeju k dobrým výsledků |
zerat | 18305 |
15.12.2013 9:06:43
Zřejmě všechny pilně pečete, uklízíte, zdobíte byty... my ne
My jezdíme 2x denně na domeček vylévat vysoušeče a kontrolovat, jak je tam teplo. Holky, je tam hrozné vedro a co víc veškeré mokré mapy ze stěn jsou úúúplně fuč! Dneska chceme kouknout, kolik stojí vlhkoměr a chceme si sami orientačně změřit vlhkost v domě. Zítra budu volat truhláři, co jsme naměřili a uvidíme. Zvažujeme, že obvoláme známé stavaře, zedníky, truhláře a poradíme se o případném reverzu na kuchyni. Každopádně ať tak či jinak jsme nadšení! V dolním patře už máme položeny i podlahy v kuchyni, jídelně a obýváku. Vypadá to nádherně Už se tam fakt začínám zase těšit. Dnes tam pojedeme pozametat, už jsme tam začali vozit krabice... Včera holky zpívaly sólo na velkém vánočním koncertu - povedlo Snad mi zase začíná pozitivní období |
zerat | 18305 |
13.12.2013 12:53:27
Ahoj. Jájo no my ho nechat schnout nemůžeme. Někde musíme bydlet. Ale už na domu jedou vysoušeče a přímotopy. Ještě tam jeden asipřidáme.Prádlo chci sešit pod střechou.
. A jinak držím palecky s miminkem |
Jája+2 kluci | 38897 |
13.12.2013 11:26:13
ahoj!
Moc zdravím a hlásím, že žiju. Mimi bylo na poslední kontrole v pořádku, dokonce byla téměř celá i placenta, špinění ustalo. Ale už je mi zas ouzko z kontroly ve středu. Sice mám někdy trošililinku pocit, že mimi už tam někde ťuká a vrtí se, ale nevím, jestli to spíš nemám vsugerováno. Jinak těhunevolnosti nepolevují ani teď (16tt), takže možná spíš než žiju, tak přežívám. Aktuálně jsem nachlazená, takže nic moc, v práci totální, ale totální blázinec, kluci mají obden nějakou akci ve školce, škole či družině... Prostě mám pocit, že od začátku prosince jsem se nezastavila. A příští týden bude ještě hůř. Ještě nemáme ani jeden druh cukroví, o úklidu ani nepřemýšlím, naštěstí dárky mám pro kluky nakoupené (kromě jednoho), ostatní mají smůlu, víc prostě nezvládám. Zerat, ono je lepší nechat ten barák pořádně vyschnout. Věř mi, vím, o čem mluvím. My jsme ho nechávali promrznout 2 zimy a stejně letos bojujeme v jedné místnosti (suším tam prádlo) s plísní. Raději to stěhování moc neuspěchejte. Spotřeba vody - my se asi nemyjeme či co, my máme roční spotřebu +/-105 kubíků. Zkusím o víkendu večer dočíst, dneska ještě musím na pohřeb sousedce a zítra má Dami oslavu narozenin... uffff, přitom já bych se nejraději viděla v posteli |
zaba + 3 | 64617 |
12.12.2013 23:28:19
Omlouvám se za chyby, píšu z mobilu. Snad si to domyslíte.
|
zaba + 3 | 64617 |
12.12.2013 23:26:25
Co je tp pramí ve vyšším stavu vody? Jo a ta nejvyšší spotřeba byla v době, kdy kela skoro denně pračka s plínama. A myčku máme.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.