Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
17.12.2013 16:05:03
Ahoj holky, zdravím při úterý
Zdravím Oniku, - máš šikovný děti! A zdravím i ostatní! Leonty, ať je Bořek brzy o.k. a nikdo další to nechytí! Daníku, Šárka měla spálu už opakovaně. Měla ji snad už 3x? A to nám říkala dr., že se většinou neopakuje. Nám se opakovala. Jedinou komplikací byly snad jen boláky v puse a výsev po trupu, loupání noh tuším... ale to jsou asi běžné projevy spály. Ale že bychom si Šárku nechávali po spále doma 3 týdny, tak to fakt ne. To si ani neumím představit, přece bych se kvůli tomu nenechala vyhodit z práce Naše děti si občas umějí hrát krásně, spolupracují na různých "projektech" a z toho jsou jako praštěné a jen se rvou, hádají, žalují na sebe... To bych je nejraději Nechci Tě strašit, ale užívej si dětí - nám až teď, co Martinka vletěla do puberty, dochází, jak bývala hodná! Teď jsou jsou dny, kdy se opravdu bojím, že ji uškrtím - včera jsme se místo stěhování s ní tady 3 hodiny boxovali, jestli úkoly udělá či neudělá a jestli je bude dělat pořádně a tak jak jí poradil tatínek Děsný! Jinak my už máme na domečku položené podlahy - včera ještě chyběly přechodové lišty a kompletace sprchového koutu a montáž zrcadel a ještě musí elektrikář přimontovat do celého domu světla. + včera už byl přidělaný bojler a i byl napuštěný a už fungují WC Včera mírně stavaři stáhli vytápění, protože je tam šílené vedro a zřejmě, jak tam pobíhali dělníci, tak vlhkost tam večer byla 52%. Dnes tam zase pojedeme měřit a vysoušeče vypnout, tak jsem zvědavá, co tam zítra ráno naměří truhlář. Od toho se odrazí, jestli nám tam kuchyni dá nebo nedá... stále si neumím představit Vánoce bez kuchyně A jinak já teda už taky nepeču. Ale dnes se budu muset kvůli Martince vybičovat a namazat pár lineckého a potřít pár marokánků. V pátek si mají přinést cukroví do školy. Myslela jsem si, že jí něco koupím, ale ty ceny pár kousíčků cukroví mě odzbrojily - takže raději budu večer či v noci matlat vlastní Ale musím se pochlubit! Letos to vypadá, že budeme mít prvně živý stromek- jedličku |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
17.12.2013 12:25:19
Krásné pozitivní fotky
je hezké vidět, že se nějací sourozenci mají rádi Nevím jestli je to normální a jak to máte doma vy s více dětmi, ale naši se většinu času doma rvou, koušou, plivou, nadávají si a na řeči typu jak si spolu pěkně hrají jsem fakt už alergická. Fakt si spolu vůbec nevyhrají, nikdy. Povzbuďte mě někdo že to máte doma stejně, ještě budu minimálně dva týdny doma |
17.12.2013 12:19:01
U nás taky svátky jako vždy
Daník spála, lehl minulou sobotu, dobírá ATB tento pátek, v pátek kontrola a doufám, že nedostane další ATB (kvůli těm ledvinám). Petruška Sumetrolim, dobírá v pondělí, neustálý kašel, kašle už víc jak deset měsíců a fakt mě to nebaví Hani od včerejšího večera 38-39st, zatím to teda vypadá dobře, léky jenom po 6ti hodinách a neleze to nad 39st, což je u ní vždycky drama. Zatím má jenom horečku a doufám že tu nemáme další spálu nebo neštovice ze soukrškolky (sice už měla, ale v půlroce se slabým průběhem, imunoložka mi říkala že je chytí ještě jednou). Jsem naštavná, že děti neměly z předvánoční atmosfery nic a díky rekonvalescenci nic mít nebudou Momentálně jsem v rozpoložení, že je dám do školky až v létě. |
Leontýnka+3 | 26083 |
17.12.2013 10:53:54
Oli máš ty děti krásný ;) Není možný, že z Helenky je taková slečna, pamatuju si ji jako to miminko v autosedačce ;) Šikulka baletka ;)
U nás klasický scénář před vánocema...V noci se poblil Albert, pak volala kamarádka, jestli je zavezu do Prostějova, že se nemůžou už skoro tři hodiny dovolat tatínkovi, no naštěstí za Brnem to zvednul, přijela jsem domů, v jednu šla spát a ve tři se poblil Bořek... Ať žijou Vánoce :D Tak peru a peru a peru a všechny tři děti mám doma, kdy budu balit dárky nevím, asi zase po nocích... Když nebudu prát, čistit koberce nebo dělat taxikáře |
Onika | 32824 |
17.12.2013 10:25:03
Ahoj holky po strašně dlouhé době...
Děti rostou, takže je čím dál méně času na vše Doufám, že v rámci možností všechny zvládáte. Jelikož už asi do Vánoc a Nového roku nebudu, tak Vám přeji pohodové Vánoce a krásný nový rok. A ještě jedna aktuální od nás Heli měla první baletní představení sice v davu, ale vypadala dost nadšeně tak co budu zas pro smích???? |
Romana32 | 27719 |
16.12.2013 12:29:50
Daníku, měli jsme spálu bez komplikací.
|
16.12.2013 9:04:43
A měl jste někdo u spály nějaké komplikace?
Daník má zánět ledvin (prý méně častá komplikace spály)... Tak přemýšlím co budeme dělat mezi svátky, sice nikam nejedeme jako hory apod.. to naštěstí jedeme až v únoru.. ale koupila jsem dětem od Ježíška lístky do divadla, do herního centra, máme velkou slevu do aquaparku apod... tak nevím jestli třeba dva lístky z pěti někomu nepřenechat.... že by šel jenom MM s Hani a Petruškou. Ale Daníkovi to bude líto |
Stáňa * | 7932 |
15.12.2013 20:00:24
Tom měl vloni spálovou angínu a po dobrání ATB (10 dní) byl cca 3 dny doma a pak šel do školy - 1. třída.
Jen týden potom necvičil. Všechno bylo v pohodě, nemocný pak byl až za dlouho. |
zaba + 3 | 64617 |
15.12.2013 19:20:01
Daniku, Oli měl dvakrát ve výtěru spálového streptokoka a pokaždé byl doma celkem tři týdny. Ale nevím, jestli je rozdíl mezi tím, když má dítko přímo spálu nebo jen tohoho streptokoka bez příznaků
|
zaba + 3 | 64617 |
15.12.2013 19:18:08
Zerat, pečeme, ale Oli je už tři týdny doma, tak ho mám aspoň čím zabavit. Neuklízím, se Sandrou to teď moc nejde. Jsem ráda, když zvládnu to nejnutnější.
Jájo, držím palečky na středeční kontrolu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.