| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 43723  [Dalších 43663 >>]
Stáňa * 7932
1.8.2024 14:00:14
Mně se spustila nesnášenlivost lepku před padesátku, mému tátovi po šedesátých.
Do té doby jsme mohli jost všechno.
Navíc moje máma vaří prakticky z 90 % bio, vlastní zelenina, vlastní maso, mléko od sedláka.
Čumča. 160024
1.8.2024 13:28:14
Okolíku, já na to teda nemám, nechat ho, ať si v tomhle nabije hubu...

nechci, aby měl v 19 bulbitidu jako já, že mu to na gastru vysvětlí
Okolík 129526
1.8.2024 13:15:16
No, Inko a někdo si nevratně poškodí zdraví a někdo málem umře... To pro svoje dítě nikdo nechce.~d~
Čumča. 160024
1.8.2024 12:59:36
ach, už včera jsem dvakrát navrhovala, ať jdeme od toho~d~

hodně jsem se o to zajímala, poptávala u těch, co mají zkušenost s dlouhodobou low carb na cca 120g sacharidů - zpětná vazba dost často opak toho, jakou výhradní zkušenost píšeš ty

chtěla jsem před lety na nízkých sacharidech zůstat, protože to po fyzické stránce není kdovíjaký problém - našla jsem několik varování lékařů, že jako dlouhodobý způsob stravování fakt ne ~d~

ono to ten mikrobiom prostě změní - už není celozrnný bezlepkový chleba, pohanková a ovesná kaše ke snídani, červená čočka v polévce - některé kultury ve střevech začnou ubývat, nemají z čeho přežít

babi_ 48341
1.8.2024 12:46:34
Ohledně celiakie již bylo napsáno, ohledně deprese hlásím, že za běžného příjmu sacharidů byla, za lowcarb nebyla.

Kdyby dostatečný příjem komplexních sacharidů byl pojistkou proti depresi, nikdo ji nemá, a naopak, žádný dlouhodobý lowcarbista, kterého znám, není v depresi. Jo, ti, co se teprve snaží na to naskočit, upadnou hned druhý den (nejpozději čtvrtý) v zoufalství, ale to je přechodná fáze - buď to vzdají, nebo překonají, a dobrý.
Beat 107867
1.8.2024 12:44:13
“A poslední rok ho víc objímám, to nám oběma pomáhá, oba sklapneme.

Říkám mu přitom, že je můj nejoblíbenější syneček ze všech mých synečků.”

To je dobře ~x~
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
1.8.2024 12:42:46
Jistě, z někoho vyroste divný člověk, ale neřekla bych, že to souvisí s nadmírou koblih a nedostatkem zeleniny ve stravě.
Spíš bych sázela na domácí pohodu.
Čumča. 160024
1.8.2024 12:41:19
Beat, ano i ne~7~ Nesmím být v ráži. A on taky, je chytlavej a občas přijde už přednastavenej ze školy, podmračenej jako bubák a chce konflikt. Pokud si vybere den před mým dalším ženským cyklem, máme vymalováno. Už jsem nestydím mu na rovinu říct, ať mě nedráždí, že na to dneska nemám, protože "ženské věci".

Jsem ale jediná, kdo ho umí rozesmát (my máme i podobný blbý smysl pro humor).

A poslední rok ho víc objímám, to nám oběma pomáhá, oba sklapneme.

Říkám mu přitom, že je můj nejoblíbenější syneček ze všech mých synečků.
babi_ 48341
1.8.2024 12:37:47
Až si to přečte, tak z výsledků experimentů usoudí, že je to ok:

"Ekbergův experiment tedy jasně prokázal, že lidské tělo dokáže poměrně rychle reagovat na změnu stravy. Po třiceti dnech konzumace potravin bohatých na tuky, přiměřeného množství bílkovin a minima cukru, se lékaři výrazně zlepšil krevní obraz.",

ale nemusí si nijak vzít k srdci poslední větu:

"Lékař nicméně poukazuje na to, že pro ideální hladinu cukru a tuků v těle je důležité jíst především vyváženou stravu, kde kromě masa a vajec nechybí ani dostatek čerstvé zeleniny, ovoce, ryb a mléčných a celozrnných výrobků."

která experimentem dokládána není ~d~
Okolík 129526
1.8.2024 12:37:02
Inko, ze všech právě ne. A proto mají někteří rodiče obavy ~d~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 43723  [Dalších 43663 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.