Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fern | 155759 |
20.8.2024 11:02:41
Neznama,mohu ti poslat odkaz s kontaktem - jedna se o leceni autoimun.onemocneni,pribuzne se objevil lupus a je z toho po nejake dobe leceni venku,krev cista,uz je bez jakychkoli leku.
Pokud mas zajem,posli mi svuj mail. |
neznámá | 91073 |
20.8.2024 11:01:39
Alergií asi ne.
Prý to často vyvolá neléčený zánět, ten také hledali v nemocnici a nenašli. Jsem vlastně zdravá, všechny výsledky jak mladá holka, což je sice fajn, ale nepomůže mi to. Mluvila jsem s lékařkou přes biologickou léčbu už v nemocnici, říkala, že ta určitě pomůže, akorát se o ni musí žádat pojišťovna, tak snad ji schválí. Je to blbé, mám strach i odjet na dovolenou, nikdy nevím, kdy budu potřebovat pohotovost a flekatá a nateklá taky uplně nikam chodit či jezdit nechci. Manžel mě láskyplně oslovuje "dalmatinku" |
Rodinová | 140078 |
20.8.2024 10:54:24
Neznama, teda chudinko ono to asi zacalo alergii na neco konkretniho, ale ted uz se ti zblaznil imunitni system a reaguje sam na sebe.
Snad ti bio lecba pomuze. |
neznámá | 91073 |
20.8.2024 10:36:11
Jo rukavice mi vadí nebo ten nemocniční náramek musel jít hned z ruky.
Už mám ložiska všude, ještě nedávno byla lokalizovaná pouze na paže a stehna, teď už jsem osypaná celá. Někdy mi natečou i sliznice v nose a skončím na té pohotovosti, protože lapu po dechu. Vyprovokavala to prý neléčená borelioza, kterou mi zaléčili, dokud jsem brala ATB, byla jsem v pohodě, přestala jsem brát ATB a jsem opět flekatá a nateklá a zhoršuje se to, boreliozu už prý nemám. |
Čumča. | 160024 |
20.8.2024 10:31:45
no zrovna peří bych se asi zbavila, resp. ho dala vyčistit a do dvojí sypky, to je velký alergen
|
Čumča. | 160024 |
20.8.2024 10:29:22
jo, znám, opocení na rukou, vůbec nedávám umělé rukavice, jakmile se v nich trochu zapaří ruce, uškrábala bych se - raději i s dryjákem na vodní kámen dělám holýma rukama
|
Čumča. | 160024 |
20.8.2024 10:26:21
neznámá, mně se dělala kopřivka na loktech, na vnější straně loktů a na kolenou, po atb nebo prášku na bolest hlavy, ale i bez medikamentů
tobě se ložiska taky nějak opakují? |
neznámá | 91073 |
20.8.2024 10:24:36
On je autoimunitní problém, ale prý ho zhoršuje histamin. Proto ta dieta.
Jsem si jistá, že mi vadí paralen, vždy když jsem si ho vzala, skončila jsem nateklá v nemocnici na kapačce. Což je prý málo obvyklé, ale možné, spíš dělá prý problém sama viroza nebo nemoc, moje tělo na ní reaguje přehnaně. Vitamíny a vše ostatní už jsem vyřadila, zkoušela jsem i vynechat antikoncepci a bez změny. Co jsem si jistá, že mi vadí, je opocení a fyzická práce, to se osypu vždy. Jinak prostě nevím. Byla jsem na testech v nemocnici, nasadili mi histaminovou dietu, přijela jsem uplně čistá, třetí den jsem se tak osypala a otekla, že testy skončily, museli mi dá antihistaminika a něco na otok, netroufli si mi nic nepodat a s léky jsou testy neprůkazné. Takže to asi nebude nějaký problém z domácího prostředí, třeba peří v peřinách nebo tak něco. Pyl také ne, začalo to v lednu, to pyl nehrozí. |
neznámá | 91073 |
20.8.2024 10:16:19
Já si právě vůbec nejsem jistá, že na to jídlo má nějaký vliv, někdy ulítnu a sním jídlo plné histaminu, zapiju to kofolou a v pohodě a jindy jsem spokojená, jak jsem to dala a oteču.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
20.8.2024 10:15:03
neznámá a je to určitě kopřivka z jídla? ne třeba z prádla, potu (v noci), štípnutí (s následnou alergickou reakcí), manželův pot, léky samy o sobě v kombinaci s volně prodejným lékem (vitamíny, minerály, analgetika...) nebo třeba pyl ze vzduchu (otevřené okno na noc)?
jinak i to jídlo může být záludné u kupovaného ovoce, zeleniny, ale to asi máš spíš z vlastní produkce... a taky to může být původně vyzkoušené a známé jídlo s "vylepšenou recepturou" - typicky čokoláda nebo zmrzlina, kdy se nahradí třeba jeden tuk jiným, změní barvivo nebo aromatizující látka... to spojení je někdy fakt zvláštní, já dlouho nechápala, proč když mě bolí hlava, je mimino druhý den osypané... souvislost s brufenem mi došla snad až když to bylo asi po páté... jo a osypal se vždycky až ten druhý den, což teda mohlo nějakou dobu trvat, než se látka dostala do mléka a pak teprve k němu, ale i když jsem pak zapomněla a dala mu brufen přímo, už jako většímu, osypal se taky až následující den (t.j. třeba o 12 hodin později) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.