Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Janinka a dvě princezny | 132403 |
27.2.2024 15:37:07
je potřeba se na to podívat odděleně co je následek a co je příčina. Následek je, že paní má zlomené dva prsty. To, že jednou z příčin bylo její vlastní porušení neznamená, že by tím přebírala veškerou odpovědnost na sebe. Určitě by to ale mělo být bráno v úvahu jako "polehčující okolnost".
|
Čumča. | 160024 |
27.2.2024 15:36:20
"To zní tedy dost divoce, že se pes ohnal a způsobil paní zlomení dvou prstů... "
co na tom zní divoce? napadený pes měl takovou míru stresu, že zareagoval jako pes - obával se o sebe, případně o pána - to se stane raz dva, to zvíře je v tu chvíli v šoku - a do toho sám sebe nepřivedl původce celé situace je ten, kdo nesocializovaného psa pouští na volno |
K_at | 121378 |
27.2.2024 15:27:12
Inko, nevím, zda pes kousl nebo si paní rozrazila prsty o hlavu či košík.
Hlavně mávat vystresovanému psu před hlavou rukama a ječet, to je od jiného pejskare znak debility. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
27.2.2024 15:19:23
Asi to tak bude, ani když poruší vyhlášku to neznamená, že se musí nechat pokousat.
|
Monika | 123907 |
27.2.2024 15:05:18
No, trestný čin to nejspíš nebude, ale za škodu holt odpovídáte (a ona zase za škodu, která Vám vznikla s ohledem na zranění Vašeho psa).
|
kosatka2 | 89902 |
27.2.2024 15:00:48
To zní tedy dost divoce, že se pes ohnal a způsobil paní zlomení dvou prstů... A policie na to říká co?
Já nevím, dneska si každý druhý pořizuje psy a ani si je neumí vycvičit, v obchodech je čím dál víc regálů pro psí žrádlo, psí oblečky a psí hračky. Ale furt se to u nás v sousedství řeší, "chudáček" polekaný pes mě kousl do lýtka, protože se mě lekl, když jsem dobíhala autobus, dítě v kočárku párkrát přišlo o svačinu, protože mu ji pes ukousl z ruky, jiné z mých dětí je ze psů úplně vynervované, tady sousedovic čokl nemá rád děti a skáče po nich, druhý soused zase má permanentního uprchlíka... Když si jdu do lesa zaběhat, furt musím hlídat, abych včas zpomalila, každou chvíli by po mě nějaký skákal, je to otravné... Opravdu mě nedojímá, že si štěně chce hrát. |
katka a 3 | 144530 |
27.2.2024 11:49:05
Stručně situace: Město má platnou vyhlášku o tom, že vyjma několika vyjmenovaných prostor musí být na veřejném prostranství pes na vodítku. Pes bez vodítka napadl psa na vodítku, po “roztržení” psů si majitel napadeného psa klekl, aby zkontroloval škody. Pustil obojek a držel psa jen na vodítku. Majitelka agresora stála blízko něj a divoce gestikulovala, napadený pes vyhodnotil rychlý pohyb rukou jako ohrožení, varovně se ohnal a způsobil majitelce agresora zlomení dvou prstů. Majitel napadeného psa chtěl přivolat policii, poškozená to odmítla a odešla z místa jako první.
Majitel napadeného psa dodal obratem kopii očkovacího průkazu psa a zajistil potvrzení z veteriny. Poškozená se chce finančně hojit na nás skrz pojistku odpovědnosti. Pojišťovně jsme událost nahlásili, ale ta chce kromě jiného vyjádření policie. Opravdu je to tak, že dotyčné hrozí jen postih za porušení vyhlášky, a nám postih za trestný čin ublížení na zdraví z nedbalosti? Selský rozum říká, že kdyby neporušila vyhlášku, nic dalšího by se nestalo. Ovšem zákony můžou hovořit jinak…. Jsem neuvěřitelně naštvaná na paní, co nám svým ignorováním pravidel podělala socializaci obou psů a ještě má pocit, že chyba je čistě na naší straně. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
25.8.2023 17:52:23
Půlko, tu chybu jsem řešila na centrále... Šlo o to, že mi na pobočce potvrdili ukončení smlouvy na povinné ručení poté, co nám nějací feťáci ukradli auto a hned ho zbořili, já doložila policejní protokol o totálce a umístění vraku na odtahové parkoviště (po dobu vyšetřování). No jenže to údajně nestačilo, ukončení zamítli, ale mě neinformovali. Dokonce ani neposlali upomínku na nezaplacené pojistné, neřešili se mnou narůstající dluh. Až když jsem chtěla potvrzení o bezeškodnosti, řekli mi, že jim dlužím a pojistka pořád běží... Musela jsem doplatit až do toho dne, kdy mi to ukončili na té centrále... (cca půl roku později) Bezmoc, vztek a na jejich straně absolutní nezájem...
Byla jsem tak vyčerpaná, že jsem ani nepodala stížnost... |
Půlka psa | 24064 |
25.8.2023 15:33:56
"chybu pracovníků na pobočce jsem musela zaplatit já"
Rose a řešila jsi to nějak? Nemyslím na té pobočce, ale "výš"? |
Fern | 155759 |
25.8.2023 14:17:28
Kdyz myslis....
Chyba se stat muze,spatne ale je,kdyz spatnou praci a plneni firma povazuje za standard sveho businessu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.